Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

kjede meg så altfor lett

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

kjede meg så altfor lett

juli 13 2022 - 03:00
Jeg har et tema som har fulgt meg hele livet, og som jeg gjerne skulle diskutert med noen. 'det er rett og slett det at jeg kjeder meg så lett. jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg har det slik, men det gjør nesten fysisk vondt når det står på. Min kone fyller hvert minutt av dagen med aktiviteter som gir henne energi, internettgrupper osv. Jeg klarer bare å lese et par kapitler av en bok før jeg falller av, klarer aldri mer enn et par episoder av en serie. Jeg har nok aldri hatt god kontakt med egne behov og ønsker,, og lar alltid andre velge først. Prisen har kanskje vært at jeg ikke vet hva jeg vil. har du noen innnnspill til dette?
Avatar

Re: kjede meg så altfor lett

aug 21 2022 - 00:23
kjeder meg lett jeg også , har glemt hvordan man har det gøy

nesten alt som er morro handler om å bli full og drikke øl, men å være edru og gjøre ting er ikke det samme.

prøver å se serie , lese bok , høre musikk , men kjenner fort at jeg vil gjøre noe annet. men vet ikke akkurat hva

kan også ha det morro , men det må komme litt spontant av seg selv , hvis driver å vasker eller får kontakt med en ganmel venn jeg ikke har snakket med på lenge så kan jeg kose meg.

men vanskelig å gjøre noe bevisst , for å ha det Gøy , det blir nesten som man bestemmer seg for å kjede seg fordi man er pessimistisk , og vant med å kjede seg så det er liksom normalen ... vet ikke, har ikke funnet ut av det selv.

hadde vært fint å finne en kur mot det, skulle ønske jeg var som andre og likte å gå timesvis på fjellet eller være turist i en annen by og bare Nyte det.
Avatar

et tips

aug 22 2022 - 21:54
Jeg har lest at en blir glad av å gjøre noe for andre, Det stemmer for meg, etter at jeg begynte i røde kors har jeg funnet et miljø av likesinnede mennesker og meningsfulle oppgaver. i mitt til felle chatter jeg med barn som har det vanskelig. anbefales. jeg tror ikke lykken finnes i å fyllle egne behoov
Til forsiden