Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

kjæreste

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

kjæreste

okt 4 2012 - 21:56
hei!
dere som har en kjæreste her inne, kanskje dere kunne svare meg på dette? tok dere å fortalte at dere hadde en del psykiske problemer før dere ble sammen? eventuelt hvor lenge etter dere ble sammen fortalte dere det? og om du skader deg selv, hvordan fortalte du det, og når? før etter at dere ble sammen? hvor lenge etterpå eventuelt?

hadde vært fint med svar på disse så fort som mulig :)
Avatar

Re: kjæreste

okt 5 2012 - 04:17
hadde men har ikke lenger nå... men kan fortelle uansett:)

Begynte ikke å snakke om det før etter det hadde gått en 2 mnd tid.
og så lenge folk er ordentlig gla i hverandre, så skal ikke det har det ingenting å si åssen prob personen har. viktigste er å støtte hverandre uansett hva, og snakke om ting!:)

VIKTIG!
Avatar

Re: kjæreste

okt 5 2012 - 16:57
selvfølgelig får du også svare :)

jeg har ingen kjæreste nå... men jeg har truffet en gutt, og skal møte han i kveld. noe jeg gleder meg vilt til, men ja, jeg gruer meg veldig også. dette er første gangen jeg har kysset en gutt, og skal ut med han, og første gangen noen faktisk viser interesse for meg, så dette er veldig spennende, og gitt meg en stor opptur, er virkelig glad nå, noe jeg ikke har vært ordentlig på VELDIG lenge.
Avatar

Re: kjæreste

okt 5 2012 - 22:28
Så koselig , blir sikkert bra
Avatar

Re: kjæreste

okt 5 2012 - 23:51
Lykke til :)
Avatar

Re: kjæreste

okt 7 2012 - 23:56
tusen takk for alle lykke-til-hilsningene :)
det gikk faktisk veldig bra, og jeg merker at jeg faktisk slapper av med han bedre enn jeg trudde. og vi hadde en superkoselig kveld begge to (trur ihvertfall hhan også koste seg, virket sånn :) ) så jeg er egentlig veldig glad nå :)
Avatar

Re: kjæreste

okt 8 2012 - 01:44
så bra:)

lykke til videre! :)
Til forsiden