Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

julen.. jeg hater det

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

julen.. jeg hater det

nov 6 2020 - 17:50
hvert år står jeg alene i denne tiden. ingen familie vil ha meg der eller venner å feire med.

ingen vil feire med meg. eller vær med meg, derfor føler jeg for å ikke feire jul hvert eneste år. og heller gjemmer meg. noen ganger har det vært så tøft at jeg nesten har tatt mitt liv i juletiden, men nå har eg bestemt meg for at de ikke ska ødelegge for meg lengre.

jeg har vært utsatt for mye traumatisk i livet mitt opp gjennom årene men prøve å holde ut og ikke la de ødelegge for meg, men det e ekstra tøft når jeg ikke har noen å vær me i julehøytidene og hele tiden får beskjed om at jge kje e vært å være med av av familien.

at eg e voksen nok til å være alene eller me andre og lage maten selv.

så er det meg eller er eg så stygg og slem at eg kanskje ikke e vært noe her då at eg gjør alt gale. alikevell. eller e det bare eg at alt e dritt. at julen kje sko vore oppfunnen for då kan alt være som normalt.

hvertfall føle eg meg liten i denne verden hele tiden eg føle bare eg e i veien hele tiden om de e jul eller kje. men men de e vell bare meg.
Avatar

forståelse - masse

nov 6 2020 - 21:43
jeg hater
julen jeg også
det
er der
flere årsaker til da
la den
bare fort gå over
la
hverdagene komme igjen
fuck satan claus
Avatar

Hei.

jan 2 2021 - 13:44
Fuck overforbruk, vold, alkohol, prestasjonsangst og gamle familiemønstere. Julen er en ureliserbar drøm. Årets mest urasjonelle tid, da vi plutselig skal tro på nisser, troll og kristendom.
Til forsiden