Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

jeg slutta fra 25 mg til 0 mg zoloft

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

jeg slutta fra 25 mg til 0 mg zoloft

nov 21 2014 - 12:45
Er det farlig? Grunnen til at jeg slutta var at jeg ødlegger tennene med så tørr munn, og jeg la på meg 20 kg. I tillegg sier de på et forum at leger og psykiatere forteller ikke alle widtdrawal symptomene å setter feil diagnoser som psykoser når det egentlig bare er widtrawal symptomer.
Avatar

Re: jeg slutta fra 25 mg til 0 mg zoloft

nov 21 2014 - 17:49
Er ingen ekspert, men direkte farlig er det vel ikke. Hadde vært best å nedtrappe forsiktig og ikke gå direkte fra 25 til null, hvis man plutselig stopper på en medisin så vil det bli en del flere/sterkere bivirkninger enn om man trapper ned. Jeg stoppet med Zoloft selv da jeg hadde samme bivirkninger som deg, la på meg 10kg ca og tørrheten i munnen var ekkel. Jeg trappet ned forsiktig, men følte likevel det tok litt tid før jeg ble "normal" igjen.
Avatar

Re: jeg slutta fra 25 mg til 0 mg zoloft

nov 21 2014 - 18:47
De aller fleste advarer sterkt mot å kutte brått, selv de som kritiserer helsevesenets lettvinte strøing av lykkedrops over befolkningen advarer mot dette.
Når tok du siste pille? forrige dagen? jeg ville nok fortsatt med en halv pille annenhver dag ett par uker, i det minste.

Hvis du etter hvert begynner å oppleve noen form for feil behandling, så har du høyst sannsynlig rett. Tar dem ikke dine tanker og egen erfaringskompetanse alvorlig så kom deg bort fra dem.
Avatar

Re: jeg slutta fra 25 mg til 0 mg zoloft

nov 22 2014 - 05:26
Man snakker vel gjerne om en 'rebound effekt'. Betyr at dersom du slutter brått kan symptomene du fikk medisinen for kan komme tilbake sterkere. Noen opplever også selvmordstanker når de slutter på anti-depressiver. Slutte forsiktig med nedtrapping. Helst etter å snakke med legen din.
Avatar

Re: jeg slutta fra 25 mg til 0 mg zoloft

nov 22 2014 - 05:27
Sluttet forresten fra 150 mg til 0. Ikke noen god idé :)
Avatar

jeg skal slutte på zoloft og abilify i april

feb 13 2015 - 14:56
Jeg skal slutte på zoloft 100 mg og abilify 10 mg i april etter diagnise utredningen min som sikkert viser at jeg er helt frisk. Det blir bra. Da tar jeg sikkert av i kiloene. Nå veier jeg godt over 100 kg og det bare øker og øker på i kiloene fordi jeg er sån et matvrak på junkfood.
Til forsiden