Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

jeg har gjort mitt...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

jeg har gjort mitt...

mai 30 2014 - 00:22
Hei, jeg har i den siste tiden følt veldig på at jeg nå har gjort mitt. Altså det er ikke lengre noen god grunn til å fortsette. Jeg er nå 20 år og har direkte reddet livet til fler personer enn det du kan telle på to hender. Og indirekte reddet livet til mange fler (blodgiving, leteaksjoner og liknende). Så jeg føler liksom at nå har jeg gjort mitt. Det å bli elsket har jeg for lengst gitt opp og etter år med mobbing og utestenging. Har jeg forstått at jeg ikke har noe annet å gjøre med livet. Og nå føler jeg altså at jeg som 20åring har gjort min jobb og at det nå er på tide å si takk for meg. Er det egoistisk? Jeg har fått høre at "du hadde gjort deg selv og alle andre en tjensete om du bare døde". Jeg er ikke religiøs og jeg vet at om jeg skulle avslutte så er det slutten. Jeg tror at grunnen til at jeg ikke har gjort det ennå og sansynlig vis ikke kommer til å gjøre det med det første er at jeg ikke ønsker å være til bry for noen. Det er derfor jeg ikke har oppsøkt hjelp eller snakket med noen om hva jeg føler, jeg er bare ikke vært tiden og oppmerksomheten deres... Men den dagen jeg får mulighet til å ofre mitt liv for noen er en dag jeg ser frem til...
Avatar

-

mai 30 2014 - 00:29
Jeg hadde det ganske greit i livet mitt inntil jeg ble ferdig med tenårene. Og i løpet av 20-årene mine har jeg hatt de verste årene i mitt liv pga psykiske problemer. Men nå begynner det å gå bedre for meg igjen. Jeg er glad for at jeg har kommet meg igjennom det som er vanskelig. I dag er jeg 34 år gammel og ser frem over til et bedre liv enn det jeg har hatt så langt.

Det kan jo hende at du kommer inn i bedre tider du som meg. Og at du får det bedre etter en stund med voksenlivet?

Det er imponerende at du har reddet liv, hvordan har du gjort dette? Kan det tenkes at dette gir mer verdi for deg i hverdagen? Er det ikke godt å tenke på at man har betydd noe slikt for en annen. Jeg vil i alle fall tenke at dette gir en mestringsfølelse som det kan være verdt å ta med seg inn i de stundene som er vanskelige.

Det er veldig leit at du har opplevet mobbing og utestengelse men kan ikke dette bli annerledes nå som du er voksen? Kan du finne en kraft i deg selv som gir livet mening?
Avatar

vel...

mai 30 2014 - 00:47
Nå er det på tide at du redder ditt eget liv altså. På tide å ta vare på deg sjøl. Vise deg sjøl litt egenkjærlighet! (streng nå...)
Til forsiden