Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

jeg er et dårlig menneske

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

jeg er et dårlig menneske

juni 7 2011 - 23:49
Tror valpen min er kommet i en slags trassalder, for han tøyer grensene og går meg på nervene. Jeg har mange ganger lyst å gråte, og det har jeg også gjort. Det blir så mye og han gjør alt for å få meg sint.
Han bjeffer konstant og jeg er så sliten:(
Jeg vet jeg helst skal overse når han har slik atferd, men for et par uker siden sa det helt klikk for meg og jeg slo han på snuten med knyttneven! og I dag smalt det igjen, det svartnet helt for meg, og jeg slo han en del ganger med en av sofaputene, og det hardt. Han så litt forkrekket ut, men skulle være tøff tilbake.
Jeg er så utrolig lei meg, tårene trillet for en stund siden. Jeg føler meg som verdens verste menneske, jeg som elsker dyr, og er så sterkt i mot dyremishandling, har slått min egen valp
Nå har jeg gitt han godbiter og masse kos og brukt fin og vennlig tone for at han ikke skal være redd meg, han har ikke vist tegn til redsel heldigvis. Jeg har så dårlig samvittighet, og jeg skjønner ikke hva som feilet meg. Jeg håper så inderlig at jeg ikke har "ødelagt" hunden min for resten av hans liv. Han er virkelig verdens skjønneste, en skikkelig gledesspreder

Føler meg så ekkel. Har fått kjeft og beskjed om at jeg er grusom og at hunden bør omplasseres. Jeg vet jeg er grusom, men jeg vil ikke miste hunden min:(
Avatar

Re: jeg er et dårlig menneske

juni 8 2011 - 00:18
Du er vel ikke et grusomt menneske men tror du kan ha nytte av litt opplæring kanskje. Finnes det ikke slike kurs man kan gå på for å lære sitt dyr og seg selv bedre å kjenne i dette forholdet?

Avatar

Re: jeg er et dårlig menneske

juni 8 2011 - 01:22
Alle mister sinne en gang, men da kan en heller gå inn på rommet og gjøre seg ferdig der, spess om en har dyr eller småunger da det sitter godt oppe i hue på de.

Finnes dressurkurs for hunder som jeg kan anbefale. Våres hund hun bjeffer og er helt vill i hue ofte (men hun er gjeterhund) og hun er ikke til og holde ut av og til. så da er det enten oss eller hunden som må ut i 5min for å roe alle sammen ned...
Avatar

Re: jeg er et dårlig menneske

juni 10 2011 - 10:34
Da er det mange dårlige mennesker..jeg har hatt mange dyr opp igjennom åra,jeg elsker vikrelig dyr..men jeg har vært ganske sinna noen ganger og det har gått utover den ene katta jeg før hadde,kasta han i lufta et par ganger,blei kjempelei meg! vet jeg ikke er et dårlig menneske,men at vi kan ta mange dårlige valger og la det ga utover usyldige dyr,selv om de biter eller har gjort noe man ikke liker så finnes det ingen god grunn til å utøve makt mot dyra våres. Man må gå i segselv og finne bedre metoder til å takle sinne på!! Jeg valgte å gi bort katten min,fordi jeg var ikke klar for å ta vare på et dyr i den perioden,sleit med å ta vare på megselv. Kanskje du burdet la noen andre ta vare på hunden din til du få kontrollert impulsene dine,gjør det fordi du elsker din hund!! eller får hjelp meg hunden din,så du ikke har ansvaret alene.
Til forsiden