Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

jeg betyr ingen ting for noen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

jeg betyr ingen ting for noen

nov 10 2011 - 09:33
Hvordan kan jeg bety noe for andre når jeg ikke betyr noe for meg selv? jeg hater meg selv, utseende, alt... Jeg hater meg selv..

Jeg er kun ett problembarn, og betyr ikke noe.. Hvorfor kan jeg ikke bare stikke av slik at ingen finner meg ?? det vil jo kanskje være det beste for alle? at jeg bare stikker av?
jeg er bare i veien og ja...
Avatar

Re: jeg betyr ingen ting for noen

nov 10 2011 - 11:05
tror dette er noe de fleste tenåringer sliter med en eller annen gang..

Å føle at ingen forstår dem, at ingen bryr seg..
Jeg er helt sikker på det er flere som bryr seg om deg, de bare får ikke til å vise det, like klart som du ønsker.

Eller de viser det på feil måte, så du mistolker det.

Å stikke av er som nevnt i den andre tråden om det, ikke noen god løsning, det fører vel ofte bare til mer uro og grunn til krangling for alle parter..

Gi folk en sjanse til å bry seg også, det dukker stadig opp nye muligheter..

Nye venner kan komme inn i bildet, nytt sted å bo om litt? masse som kan skje.
Avatar

Re: jeg betyr ingen ting for noen

nov 10 2011 - 11:29
mamma sier jo jeg betyr lite, og har problem.... Og jeg får ikke lov flytte..
Avatar

Re: jeg betyr ingen ting for noen

nov 10 2011 - 12:24
Nå nærmer du deg sakte men sikkert 18 år og da kan du ta alle bestemmelser selv. Det er ingen løsning å sykeliggjøre deg. Ansvar og slikt vil komme etterhvert når du stoler på noen. Du kan ikke programeres til å gjøre det andre vil. Foreldere vil løse "problemene" på enkleste måte og gjøre det selv,bare fordi de er utolmodige,og mister besinnelsen. Da tenker de ikke langsiktelig og helhetelig og er ute av stand til å være noe for deg. Du er den viktigste personen i ditt liv Exit uansett hva føelsene måtte fortelle deg av informasjon her og nå. Hold rundt deg selv og klem deg selv,unn deg noe ekstra. Ikke vær så hard mot deg selv. De har ikke greid å knekke deg hitill så de kommer ikke til å greie å knekke deg heller. Du er over de værste 10 årene i ditt liv. De årene du har vært påtvunget så mangt under uverdige forhold.
Avatar

Re: jeg betyr ingen ting for noen

nov 10 2011 - 12:37
de har jo klart og knuse meg!!!!
Avatar

Re: jeg betyr ingen ting for noen

nov 10 2011 - 15:32
De har klart det kun fordi du lar de gjøre det.Forskjellen er om du vill la de knuse deg eller ikke..alle mennesker sliter i livet på en eller annen måte.Forskjellen er hvor mye man vill..

Det er kun sin egen vilje allt står på.Hvorfor? Fordi det er kun du som kan gjøre en forandring.Hvis man ikke er villig til å slite for å få det bedre.Da får man det ikke bedre..thats life.
Avatar

Re: jeg betyr ingen ting for noen

nov 10 2011 - 19:53
Jeg tror det er en liten bit av deg som ikke er knust den er bare litt utilgjengelig for deg. Men hvis du etterhvert greier å slappe av og akseptere deg selv så vil den delen dukke opp og bli større. Kjenn på pust og kjenn bena dine kjenn pulsen din ut i fingertuppene og ned i tærene,du er i live!!! Pust godt ut og kjenn du synker inn i deg selv og får det litt bedere et øyeblikk.
Avatar

Re: jeg betyr ingen ting for noen

nov 10 2011 - 21:07
VikingViking.. tror du jeg vil bli knust tror du jeg vil slite? nei jeg vil ikke det. jeg vil ha det bra... og jeg prøver virklig.. vis jeg ikke hadde villet hatt det bra, og ikke villet kjempa.. hadde jeg ikke giddet dette...

selfølig er vi hundre tusner av mennesker som sliter.. det er jeg fullstendig klar over.. og mange har det verre enn meg.. men de er ikke meg.. Jeg bryr meg om andre.. og vil hjelpe andre... jeg sier ikke at jeg ikke bryr meg om andre.. det gjør jeg ikke...

Men jeg vil for all del heller ikke ha det sånn.. men jeg føler meg null verdt.. fordi jeg hele tiden får høre det... Jeg velger ikke bli knust,. men jeg blir det! Jeg velger og ha det bra.. men har det ikke bra.. jeg velger og kjempe kampen.. men det er ikke så lett heller..og hadde ikke jeg giddet og kjempa kampen.. hadde jeg ikke gjort alt jeg gjør. og ihvertfall ikke sittet her nå
Avatar

Re: jeg betyr ingen ting for noen

nov 11 2011 - 09:00
Det er jo bare du som har svaret på det Exit.Den eneste måten man kan oppnå et bedre liv på er å jobbe hardt for det selv..det gjelder alle uansett.

ja det er dritt tøft men man kan velge å grave seg ned å skylde på allt og alle andre.Eller man kan velge å bruke det dårlige til motivasjon for å bygge seg opp
Avatar

Re: jeg betyr ingen ting for noen

nov 11 2011 - 11:28
Er fullstendig klar over det... og hadde jeg ville gitt opp..hadde jeg ikke sittet her nå!

tror du ikke jeg kjemper? jeg føler at nå bare motsier du meg, og virker som du mener at jeg ikke kjempe eller noe..:s
Avatar

Re: jeg betyr ingen ting for noen

nov 11 2011 - 11:39
Jeg tenker på deg som en plante,som står i skyggen og får for lite eller for mye vann. Du må flytte deg selv til et sted med bedere og lettere vekstilkår. Jeg har tenkt endel på deg den tiden jeg har kjent deg Exit så jeg vil påstå at jeg bryr meg en smule om deg,uten at du behøver å føle skyld av den grunn. Jeg bryr meg om deg og tar ansvaret for det selv. Det er fint å hjelpe noen men vanskeligst å hjelpe seg selv. Jeg ungår egen smerte ved å se andres smerte. Så lenge det ikke er en påtatt hjelpsomhet er det bra mener jeg. Får du en god føelse når du bryr deg om andre?
Uansett hva moren din mener om deg så finnes det mange i verden som vil like deg hvis de ser deg,uansett hvor forhatt du blir så finnes det alltid noen som har sympati for deg og som liker deg. Du er ikke den i verdenshistorien som har drept millioner av mennesker og ført dem i lenker inn i slaveriene. Du trenger ikke føle så mye skyld.
Emosjoner (gammel bagasje) og føelser er vanskellig å håndtere og at tankene setter deg helt ut,du er ikke velkommen i deg selv. Det virker som om du er forvist fra deg selv. Jeg håper psykologen ser hele bildet.
Til forsiden