Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

inni meg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

inni meg

sep 22 2012 - 22:30
Inni meg er det fortrengte minner, spor av tvangstanker, sinne som aldri stopper, knuste tanker, men det vet ikke noen. Du tror jeg er normal, jeg er som de fleste, ser ut som de fleste, men ingen vet hva jeg tenker, du kjenner ikke meg, ingen gjør det....livet mitt er ett helvette hjemme, vil bare vekk...jeg har startet på ny skole, men her bryr de seg faktisk, det er nytt, jeg sliter med å åpne meg, hvem vil vite det? Jeg vet ikke om noen kommer til å gjøre det noen gang
Avatar

Re: inni meg

sep 22 2012 - 23:23
jeg kjenner meg igjenn i det du sier, hvem bryr seg egentlig om hva jeg tenker, og hvordan jeg har det? jeg kan barre si at jeg tror faktisk det er noen der ute, ikke fordi jeg helt tror det selv, men jeg vet at hvis du vil fortelle, vil jeg lytte, jeg bryr meg om hvordan andre har det, og jeg er egentlig sikker på at det ikke er bare jeg som er sånn, i hvert fall etter å ha lest en del her og snakket med en del her, men det er ikke helt lett å tenke, føle sånn i en situasjon. jeg håper du klarer å slippe deg litt løs og dele det du føler, sånn at det blir lettere og bedre for deg. hvis du vil snakke bare snakk med meg, vi kan være venner.
Til forsiden