Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

hvorfor..?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

hvorfor..?

juni 6 2011 - 20:16
dette handler ikke om meg, men igjen om mine føleser ovenfor en viss syk jævel- nærmere sakt min gamle sjef og hans metoder på og behandle dyr på!

skal ta en liten historie av noe av det som skjedde der.
det hele starta med at jeg starta der som lærling høsten 2010. Allerede første dagen "sjefen" kom på jobb mens jeg var der, var det ikke annet enn kjeft, smelling og alt var feil. Og ikke minst måten han behandlet hestene på!
Om ikke de sto bom stille, dengte han de som bare faen.

Om de heiv av rytteren, da sier jeg bare, FY faen, stakkars hest! var mer en ei gang på den korte tiden jeg faktisk måtte bare dra! Klarte ikke måten han behandlet hestene på.
Hadde så vondt av hestene at jeg hadde flere ganger lyst og melde han, men torte ikke da det hadde flydd igjennom hele stallen.
(Og da er det bare og passe seg!) på de 3-4mnd jeg holdt ut der var det så mye styr, fustrasjon, sinne, reddsel og alt som igrunn kunne gå.

Var flere ganger jeg smalt hue som pokker i muren når jeg kom heim, og flere ganger jeg svima av. Klarte ikke jobbe der. klarte ikke spise eller såve da heller, i tillegg til og jobbe over 50t(!!!!) overtid på de få mnd uten ekstra bet eller fri.
Hestene ser stygge ut, og spess blodshoppene er stygge tynne og triste!

Senest igår var jeg der, da ei venninne skulle låne hest av han til montèkurset, og da måtte jeg seff inn og se til "min" kjære blods der inne. og hvordan hun så ut! Nei, fytti faen, er vondt og tenke på! Tårene bare presser på når jeg tenker på den stakkars jenta mi der! <3 SKulle virkelig ønske jeg kunne ta henne ut fra stallen der, stikke til bloksberg og bare gjemme henne slik hun aldri kom tilbake igjen til denne mannen!
Styugg pels, tynn, bakbeine var hun blitt sparket som pokker på, mulig brist els(!!), betenelse i sårene hun har etter sparket, og... Nei, orker ikke nevne mer!

Men hva kan en gjøre..? Mattilsynet gir jo faen, politiet mener det skal meldes til mattilsynet, men de gjør ingenting!!
Har bestemt meg for nå å gå videre med saken, samme hva han gjør!
Kan mer enn gjærne slå meg ned om han vil det, men faen heller om han skal behandle hestene slik! Har 12 stykk, og kun 2 av de er fine i pelsen, glade og ikke matte i pelsen..
Får helt vondt av de!

Men hva mer kan jeg gjøre..? Det svir så og se hestene slik! Spess jenta "mi". Var jo henne som fikk meg til og holde ut der så lenge, og var henne som jeg "støttet" meg på i tillegg til min egen hest. Var jo henne jeg brukte all tid på når jeg fikk mulighet på jobben.
Har hatt x krangler, blitt sparket(pga jeg brydde meg for mye om noen av hestene), sakt opp jobben mange ganger, men endte alltid med at jeg kom tilbake, men har ikke jobbet der siden des.
Men hestene, de har jeg ikke klart og slutte og tenke på, og han derre kødden er bare blitt mer og mer imot mange av hestene der i stallen.

Er helt vondt i hjerterota hver gang jeg hører noe om hva han gjør med hestene. Er for mye til at det kan skrives her..
Avatar

Re: hvorfor..?

juni 7 2011 - 12:21
Jeg synes ikke det er noe å lure på..anmeld den dritten til politiet for dyremishandel!! Fort som mulig,du kan vel ikke ha hjerte til å la han holde på sån,dyra er helt usyldige og kan ikke forsvare seg,det er våres plikt å hjelpe dem. Får helt vondt inni meg når jeg hører om sånt. uansett kan du ikke miste jobben pga å melde ifra,men han burdet ikke ha ansvar for noen dyr!! Og ring dyrebeskyttelsen får å få råd,kanskje de kan hjelpe deg:)
Avatar

Re: hvorfor..?

juni 7 2011 - 17:13
nei, jobber ikke hos den kødden mer. Jobbet fra okt til des i 2010, og det var da "veggen" knakk sammen.. Ja, han skal anmeldes om det så skal skje at jeg stiller med politiet på stallen der!
Men igjen så er jeg livredd den mannen. Fått gjennomgå så mye der på de få mnd at fy!

Nei, de hestene skal hjelpes!!! Spess blodsene og noen kalde.. Får vondt av de...
Til forsiden