Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

hvorfor leve???

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

hvorfor leve???

nov 19 2009 - 01:44
vil starte med og si at jeg er en mann.
har hatt mine opp og nedturer da ble mobbet i 9 år på skolen for ossen det var hjeme og for utsenet mitt,noe som jorde at jeg ble sterkere på mange måter og ikke gå opp mine mål.jobbet jeg litt i forsvaret +++
når jeg da ble eldre så ..........håppper over mye for og komme nermere i dag. er skilt noe som ikke var så lett da vi elsket verandre like mye når vi skilte oss som når vi giftet oss.ble skilt ca et år etter at min tidligere kone prøvde og ta selvmord,hadde lykkes viss jeg ikke hade kommet hjem(jeg skulle bort en helg men ble avlyst og hjem på lørdag,rakk da og få ambulanse og fikk liv i henne igjen,viste seg at hun strev men sykiske problemer,heldigvis var ikke jeg av dem men foreldrene hennes så ........kortes inn vi skilte oss for at hennes foreldre skulle slutte og mase på henne...så gikk det litt opp og ned i livet jobbet da litt men poletiet og div vakt. i ca5-6år så begynte jeg som arbeids dykker. fin jobb og alt vell.
men en dag ble jeg skadet ,,,da begynte det med litt problemer igjen. forst lå mann ca 1,5år på sykehus så på rehabliterilng.
ble handikapet derfor div skrivefeil..og andre kropslige problem som hukomelse og en herpa kropp.
men så fikk mann ikke trygd,så ikke sosial stønad på flere år,mistet da huset mitt.
så flere rettsaker mot arbeidsgiver som nektet skyld og ikke hade tegnet pålakt forsikring på meg, men etter flere rettsaker og anker kom dem til at han fikk ros for alt.og at jeg ikke fikk noe erstatning og går da på under minste trygd....så traff jeg endlig ei flott dame som jeg bodde sammen med i nesten 4år. nå gikk ikke det lengre pga mye misforståelser siden jeg glemmer mye og misforstår va folk sier.så jeg flyttet ut for at vi ikke skal bli uvener,selv om jeg elsker henne og vi er fortsatt forlovet..har prøvd en gang før og ta mitt egent liv men ente på sykehuset men overlevde dessvere rett etter ulyken var det.har vert hos sykologer flere stykker men dem har ikke kunnet julpe meg for som dem sier er kun to feil,vil ikke akseptere at jeg er syk(har vert bra for vert sta og lert det meste på nytt selv uten jelp av staten siden dem skal spare peneger.)
andre feil er blakk. har fått skriftlig for noen år siden at det holdt at mann spiser en gang i uken fra nav..
så bor nå i et skjul på ca 3x3meter med alt jeg eier i esker opp til taket og en sti bort der jeg sover.
er lei livet så det holder,veit etter flere forsøk at på nav så sier dem at du skal leve på din mor og far..morro nå man er 40år,nei det er man for stolt til+at dem sliter selv med sitt.
hva skal man da gjøre,henge seg?tror det ikke er løsningen har mistet 3venner som gjort det. så og drokne er nokk bedre da mann savner vannet.og det er deilig når det blir dypere og mørkere rundt en,
har ingjen andre forslag da alt er prøvd..har vert på tv2 ang saken, men fikk ikke noe mere hjelp.så er vel på tide og snart gi opp sånn som nav hår håpet at jeg skulle gjort i 10år snart..
mvh
er ikke sikert jeg er på forumet eller her mere for er sliten men da vertfall sagt osen det er.
Avatar

Re: hvorfor leve???

des 21 2009 - 14:05
Hei.

Høres ut som om du har hatt det veldig vanskelig, men jeg håper virkelig ikke du gir opp. Jeg har selv hatt lyst til å gi opp mange ganger, men har kommet fram til at det overhodet ikke er et alternativ lenger. Det å ta livet sitt løser ingenting, det overfører bare alle ens egne problemer til de som sitter igjen.

Jeg har ingen løsning på dine problemer, men jeg ville ihvertfall vise at jeg selv om jeg ikke kjenner deg, bryr meg om situasjonen din og håper at du får det bedre.
Avatar

Re: hvorfor leve???

des 29 2009 - 01:08
Hvorfor leve?
Jeg har spurt meg om det mange ganger, er også veldig fysisk syk, å har mye smerter, dårlig råd og en kropp som er et vrak...
Så hvorfor leve?

Jeg har kommet frem til at jeg er for nyskjerrig, de sier at alle skal møte motstand i livet, kansje har vi møtt mye motstand å har de gode årene igjen?
Hvem vet, det er ikke lett å tenke at man kan møte flere gode år fremover når man er langt nede, men det er viktig å få det terpet inn hele tiden, det er ikke slik at noen skal møte masse motstand og andre ingen...

Nei det var et trist innlegg du skrev, håper du leser videre her, så du ser svarene.

Men uansett så har man mye å leve for, det er bare å klare å finne det, finne det som gir deg livsgleden tilbake..

Trøste klemmer i julen.
Til forsiden