Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

hjelp til sted å bo

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

hjelp til sted å bo

juli 19 2010 - 03:53
noen som vet et sted hvor man kan søke om hjelp til å finne et sted å bo.. der jeg bor nå blir jeg fulgt med.. har opplevd folk som sniker rundt her, følger med hva jeg gjør.. rykter som går om hva jeg har gjort og trusselsmeldinger til kompisen min om å holde seg unna meg.. så de følger med på hvem jeg har på besøk..

sliter med depresjon og går på antidepressiva..gjort d et år nå.. depresjonen i en rundt ti år.. men ikke blitt trodd ordentlig på før for litt over et år siden..
jeg klarer ikke å bo her lenger.. d sliter sånn på meg.. enkelte dager tør jeg ikke engang å gå ut.. og jeg gruer meg til høsten hvor d blir mørkt og folk gjemmer seg i mørket rundt huset igjen..

kan man få hjelp til å finne et sted å bo eller å få kjøpt et hus eller noe som helst noe sted..
jeg er bare 23 og har slitt med dette siden jeg var en 13 år så har jo ingen penger ell utdannelse utover videregående..
Avatar

Re: hjelp til sted å bo

juli 19 2010 - 15:39
Hei, det kan være en ide å kontakte NAV. Det skal finnes noen ordninger med kommunalt lån til bolig, også såkalt bostøtte ved høye boligutgifter. Skader ikke å forhøre seg i alle fall. Håper det ordner seg!
Avatar

Re: hjelp til sted å bo

sep 10 2010 - 15:08
Jeg gikk på NAV og spurte om de kunne hjelpe meg med leilighet. De er ganske trege og kranglete, mange av disse saksbehandlerene, så jeg anbefaler deg å ta med deg en støtteperson ( venn\veninne), som kan hjelpe deg å få sagt alt som må sies.
Vil du ha hjelp til leilighet fra NAV, går du ned på ditt lokale NAVkontor og spør etter skjema for støtte til bolig. Og husk å spørre om det er noe ekstra dokumentasjon de trenger til denne søknaden, de er flinke til å IKKE informere!
Avatar

Re: hjelp til sted å bo

okt 10 2010 - 16:47
Er du der fortsatt ? Hvordan er situasjonen nå ?

Tror nok det er nav du må spør, men i kombinasjon med mentale spm så lurer jeg på om ikke du kan få fast legen din kanskje til og "dra i noen tråder" for deg, evt bare få litt fortgang i nav.
Til forsiden