Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

helt alene men ikke ensom

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

helt alene men ikke ensom

mars 9 2020 - 21:59
jeg skjønner ikke hva som er meningen her?? jeg orker ikke mer av det. kan jeg få noen svar??? Jeg føler meg helt alene!! er det ingen som opplever noe lignende som meg? er det kun meg? er jeg faktisk helt alene??

Blir kanskje en litt lang post.. men jeg har en del på hjertet as..
Jeg føler meg ikke noe ensom. jeg vet ikke hva som skjer. jeg liker ikke dette. jeg er egentlig ganske så dritt lei.

Alle sier det er noe galt med meg, at det er jeg som bare er påvirket av ting, eller trenger hjelp, at jeg er på vei inn i psykose, eller at jeg har vrangforestillinger.

Helt serr dritt lei av det!!
Jeg er så sikker på at det er dere som bare skal motbevise meg! alle er mot meg! for jeg er visst helt alene! jeg har faktisk lett etter folk, har ikke funnet noen. ..

Jeg har lyst til å avslutte dette tullet. hva er safe word'et? hvordan avslutter man??
Avatar

noe mer haha

mars 9 2020 - 22:17
Jeg er fanget!! trenger hjelp!! hvorfor er det ingen der ute som opplever det samme som meg?? hvorfor er jeg helt alene?? hvorfor er det ingen som svarer på noe av det jeg legger ut på nett?

Jeg håper på å finne svar! føler det er et slags safe word jeg har glemt? hva er det? eller er det ikke meningen jeg skal snakke om det?? er egentlig ganske lei av at folk bare skal snakke seg vekk, late som, eler bare si jeg trenger hjelp?? orker ikke mer. jeg vil avslutte dette spillet!!

Har prøvd "exit game", "avslutt spill", "quit game" ingen av de fungerte.. noen tips??

Det er ingen som kan gi meg svar... håper på å finne noen som kan gi meg svar!!
Avatar

noe mer haha

mars 9 2020 - 22:30
Hei! Forstår at du ikke har det så bra. Vi ønsker å hjelpe deg så godt vi kan. Ønsker at du ringer oss på tlf nr 116 123.
mvh
Administrator
Til forsiden