Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

hater nav

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

hater nav

sep 24 2012 - 12:15
Helvetes nav sier jeg bare!!!.. nav-kjerringene burde ikke sitte i sin stilling sier jeg!!!. aldri å få tak i..
Avatar

Re: hater nav

sep 24 2012 - 13:06
Ikke gi deg..
Livet er ikke en dans på roser, livet er opp, ned ,frem, og til bake..
Livet er livets skole..

Sant det at man tar jobben fra nav og blir lite innformert om rettigheter.. Dette finner man ut om når det har gått noen år!!!!!!!!!
Avatar

Re: hater nav

sep 24 2012 - 13:44
kanskje jeg skal bare gi meg....legge meg inn frivillig...få hjelp for mine problemer..kommer jo ingen vei uanset om jeg tar generell studiekompentansen...og fortesetter å presse seg....., ingen løsninger vil bli løst uansett............ jeg prøver presse meg til skolen hver gang to ganger i uka...ellers sitter jeg bare inne i hybelen..
jeg har masse som forgår i hodet mitt:((
jeg fungerer ikke sammens med folk så godt, eller klarer å omgå folk på en grei måte...
har altfor mye problemer...i livet...best bare legge seg inn..

ikke stresse med utdanning eller noe..bare prøve få hverdagen til å gå..trives der man er og det man har....gjøre beste ut av det..
ikke alle behøver å bli både sykepleiere, leger, advokater....
vi er da like verdifulle vi som ikke er det???

kan da få godt liv uten utdanning....om man ikke trives med den utdanningen, tjener stort..men gå til en jobb man ikke trives med..og er like ulykkkelig hver dag....
selv en sier at lykke kan kjøpes. men like så bra å trives der man er..
Avatar

Re: hater nav

sep 26 2012 - 12:51
jeg lurer på om det hadde gått an å klage på de helvetes nav-kjerringene som sitter der å bare sier dem har møte, sier dem skjønner med falsk stemme!!!!!................
de sitter der kun for å få betalt for sine jobber!, og får betalt til for å si at dem har møter og er opptatte!!!!.
de har aldri tid til å snakke i tlf, de har ingen medfølelse..eller sette seg inn i andres situasjoner..for dem er ikke der selv.aldri prøvd det.
hva F* har de nav-kjerringene å gjhøre?..jeg håper dem sitter der en dag i stolen sin i pensjonist-gamleheimen..så får dem smake sin egen smaK!!

jeg prøver å få tak i nav.saksbenadleren..men trur du at hun er å få tak i??????
neida...alltid opptatt..blir bedt om å vente...og vente.... til flere dager..
og prøver dem å hjelp meg å finne praksisplass??????slik at jeg kan bli bedre? slik at jeg kan komme meg mere ut? få trening i kommer i arbeid..er det rart at det er mange som ikke kommer seg ut i arbeid?

NEI:....da............
saken er at dem bryr seg ikke en dritt............om du er dårlig form, og har lyst å dø., og det å sitte hjemme i stolen...hver dag glo i taket..
nei det skulle dem jaggu har prøvd!...

og så sier dem...til meg: de har verken tro på at jeg skal klare ting, de mener jeg er svak.., at jeg ikke er kompentent til å gjøre ditt og datt, de mener jeg vil ikke gjøre noe god arbeid, de mener jeg burde få hjelp av psykiatrien...
men er ikke en av tiltakene også å komme seg ut blant folk??...
at det ikke er nok med bare psykiatrien som han sa han utenriks-minister,. jonas gaar støre..sa på tven,
at lokalfolket har også ansvar...ikke bare nok med å innlegge folk...pg tror å bli frisk av det!!. man skal jo tross alt leve i samfunnet vi også!.. og trenger å være ut..for det er jo ikke medisin å bare sittende hjemme`?

de gir meg aldri sjansen til prøve, se om hvordan det går, hvordan det funker, og man vet ikke før man har fått prøvd.. vertfall trent seg.
jeg vet jeg er sjuk., og nav kjerringa sier jeg burde få hjelp for problemene mine og ta imot tilbudet der, legge meg inn..
hva skjal jeg gjøre etterpå livet der? når jeg kommer ut igjen?
nei da er alt opp til meg selv...å klare finne meg jobb. begynne helt pånytt igjen.... flytte vekk for å ta utdannelse..eller sånt.
det virket som om jeg er helt dum.., at jeg er virkelig heselig person!!...
siden hun sa nav.kjeringa her..i namsos..
at tror det er lurt ja..å spørre din behnadler om hva hun syns om at jeg skal gå skole..
skal f* hun bestemme over livet mitt? er det ikke mitt liv? er det ikke mitt valg?? klart jeg burde høre på råd..

jeg kan legge meg ned, gi opp, bare ligge på bakken., rotne vekk, opg glo i taket se at tida går...og plutselig er jeg gammel som f*.

nav er ikke hjelp å få..selv om man er sjuk, er man nødt selv å ta tak i ting..for dem gjør det vertfalll ikke!!!!!!!!!!!!.
de har ikke tilbudd noe som har vært bra!... en gård......
og tid har dem mye av!!! de forskyver alt dem kan!!!...

IKKE RART at norge har mange arbeidsledige i norge sier jeg!.
det høres ut slik, når jeg prøver å få tak i enten hun saksbehandleren i heimplassn eller i namsos her...så er det om å si hade fortest mulig!!.
at dem rett og slett ikke vil prate med meg!.. vertfall hun i namsos her.., sier jeg må snakke md hun saksbehandleren i heimplassen..fordi jeg var uhelig å reistrerte folkeregistret..på heimplassn...dermes ble jeg satt over der...noe jeg ikke visste.
så får beskjed..om a jg må ringe dit..og snakke..ikke hun i namsos...
kan da ringe meg å si det!!-......

Nei jeg håper de nav.kjeringen kunne blitt kastet ut...og fått sitte uten jobb... men er vel enkelt for dem å bli bare sittende der..det skulle vært strngere på sånt i norge!.
Avatar

Re: hater nav

okt 2 2012 - 19:01
De som arbeider på Nav til syvende og sist er mennesker de også og som har sine regler å forholde seg til. De gjør neppe noe mot deg av pur djevelskap.

Hvis de på Nav mener at du bør prøve psykiatrien, så prøv det. Jeg kjenner igjen følelsen din av avmakt og stahet over at man vil prøve å mestre situasjonen selv, men noen ganger så kan det hjelpe å ta imot hjelpen. Det kan hende at ting løser seg.

Og så bør du melde flytting igjen hvis det ikke fungerer for deg i dag.
Avatar

Re: hater nav

okt 2 2012 - 19:27
Jeg prøvde for noen uke siden å spørre om jobb.. såvidt jeg klarte det.., da sa hun jeg måtte snakke med nav.., fordi jeg sa at jeg hadde med nav å gjøre.....
eller hun spurte om jeg spurte av vegne av dem..eller jeg selv..jeg selv spurte!!!. jeg tenkte jeg får spørre selv..siden jeg er drittlei av vente på nav!!!
som man aldri får noe kontakt med...og de har aldri, aldri ringt meg noensinne!!!!!!!!!!!.............alltid jeg som må mase på dem fpr å få snakket med j* kjerringene..som kan ......''.
Man må bare ta tak i selv...., for nav gjør ikke en dritt....får å hjelpe..

man må bare gjøre ting selv, for nav bryr seg ikke.
det er ikke det at jeg ikke VIL i ut i arbeid..
de stempler mehg som bare syk...og det gjølr psykiatrien..det er dems feil! at jeg er blitt sjukere...
dem vil at jeg vil bli sjuk...dem har bidrat til alt.

ja. så klarte jeg ikke gå å si at jeg ikke har fått tak i nav.., og si at jeg tenker å spølrre på egenhånd fordi man er nødt å ta tak i egne hender.selv.. og nav vil aldri ha troa på meg uansett.

jeg skulle ønske jeg hadde kunne klaget på nav-systemet..er det rart halve norge lever på trygd?? haha.. og folk er sjuke??
Avatar

Re: hater nav

okt 2 2012 - 19:37
Det er kjempeflott at du tok initiativ ved å gå selv og spørre. Det må du fortsette med å gjøre - push, push, push. Enten det gjelder Nav eller noen andre. Du må få foten innenfor.
Avatar

Re: hater nav

okt 2 2012 - 19:48
saken er at jeg aldri får tak i de h* j*...
hu sa hun skulle ringe meg!! tror du hun dama-tolmodighetsdamen som tror hun er grei, skal ringe?. NEEi....
vet ikke om nav vil være med ppå noe...

dessutn vet jeg at jeg har problemer med folk, og å fungere blant folk,. jeg vet jeg ikke vil gjøre noe bra arbeid..fordi jeg takler ikke konsentrasjonen eller stress...
dessuten virket hun skummel ut hun(altså det ble ekkelt..hun virket snipete...., og streng..).
så tror neppe jeg vil få noe jobb der........ en butikk på Nille.

jeg dumma meg ut ved å bare gå å kikke og virke rar(ikke fått noe godt inntrykk av meg).... også skulle snakke med henne idag..men ble ikke det alikvel..ble ganske ekkelt...og hun kikket så snipete...virker ei sjef som er ganske sånn streng.....som har ganske selvsikker på seg selv..
så jeg driter i det.... ingenting går min vei uansett!!!.......
jeg duger ikke til noe...bare lyst flytte heim,..ikke gjøre/tenke på noe-..-men vet at innleggelse venter på meg.har vel ike no valg.
alt jeg har lyst til er å dø..livret er bare smertefullt....jeg er lei av dette vanskelige livet..og alle menneske som gjør det vansklig.
Avatar

Re: hater nav

okt 2 2012 - 23:30
Ikke gi opp enda Liinnj1234, det er altfor tidlig!
Sendte deg en venneforespørsel som du kan godta om du vil. Det virker som at du har mye på hjertet og i hodet som du vil få ut - kan skrive med deg hvis du vil, okay? :)
Avatar

Re: hater nav

okt 3 2012 - 23:38
nav er ikke kjent for å være service...
mange klager ppå nav!!, hører jo om mange som er frustrert på nav..og det skjønner jeg!. vi som er syke skal gå lenge alene, og ikke klarer å ta tak i få jobb......og når man er maktesløs, så er vi jo nødt skaffe egen jobb på egenhånd..., og de er jo aldri å få tak i...
det var snakk om noe på tv, om at ungdom...forbygging at unge* var arbeidsledige....
hmmm...norge har ett problem der..... lang vei......kanskje om 100år..
burde vært mere tilbud for dem som er psykiske sjuke, og mere tiltak...
Avatar

Re: hater nav

okt 4 2012 - 18:22
Ei veninne fikk avslag på sin søknad om utdannelse, etter at saksbehandleren først hadde sagt det var ok. I noen mailer og telefonsamtaler etter avslaget viste denne saksbehandleren en grunnleggende mangel på både medmenneskelighet og faglige kunnskaper.

Jeg skrev en anke for min veninne, der jeg over 13 sider plukket fra hverandre saksbehandlerens argumenter og retorikk, og brukte NAVs egne lover og forskrifter mot dem... Resulatet kom for en uke siden; NAV gjorde helomvending og ga min veninne alt hun hadde sløkt om.

I møte med NAV er det alfa og omega at man har noen som kjemper sammen med seg og for seg. Jeg hadde overskuddet, og kunne kjempe for henne. Jeg brukte også et etterhvert stort FB-nettverk og fikk juridisk hjelp av bekjente.
Avatar

Re: hater nav

okt 4 2012 - 21:00
Åja har du det? flott!!! :;)
vel jeg får jo støtte og penger fra nav(noe jeg trodde jeg ikke fikk)..ja er jo ikke det nei.
Men det som irriterer meg med nav.., er virklig medmenneskelighet og tror dem egentlig veit...når det er ei kjerring i 50-60årene som blunker med øynene og bare sier jeg burde', snakke med min behandler for det er lurt'( jeg er sjuk).... det er jo jeg som bestemmer om å gå skole..osv.. Også hele veien har jeg vært misfornøyd med alle plassene dem har sendt meg til...som gård, som ja...andre plasser.
er ikke liksom om hva spm, hva man vil... hvor man ønsker å være..men må bare ta til takke fordi man er lei av sitte hjemme...

samler jeg sammens alle mndene jeg har vært hjemme..kan det bli til over 1 år ja... og dermed følt meg like misfornøyd me de plassene jeg har vært på..ulykkelig. Men er jo viktig å se framover nå:).

jeg tvilholder på å prøve fullføre, eller verste fall prøve komme meg gjennom kveldsskole'..egentlig stresser det meg, og vansklig finne motivasjon til å lese..og det er ganske tungt kjenner jeg..må kjempe en stor kamp for å sitte meg ned å lese,og klare konsentrere seg..
også har man masse andre ting i hodet som skurrer.bare gå å grue seg til timen og skolen. Men det er jo annen sak.

Vel når det gjelder nav, så er jeg lite begeistret. Det gikk an å si om man var misfornøyd når jeg var på heimplassen. fikk ett slik ark der man skulle gi tilbakemelding, og repsons..

men vertfall når jeg leste om retorikk..det er jo akkurat det jeg har hatt om i norsk-faget!.. handler jo om kunnskapen/taleevnen om overtale-evnen, til andre.. folk og overbevise. Nå har jeg jo ikke sittet meg ned å lest hvilke rettigheter man har.. men jeg får jo penger/attføring..

men saken er at jeg skulle hatt arbeid..kanskje litt min egen feil når jeg vingler, for jeg vet ikke hva jeg vil være der på plassen. Jeg mistrives slik der jeg er på plassen/stedet.

Når du skriver om dette klage-greiene, var du flink å hjalp til!!, må jeg si. Ja egentlig syns jeg det er altfor lett at noen folk i nav som sitter der uten for forståelse, medfølelse..jeg prøver å ringe, men da...får jeg bare til svar at hun er opptatt!, og rare er at virker som meg at dem unngår meg???...enten sender hun melding, eller aldri tar tlf, sier med sentralen at hun gir beskjed... om at det er avtale da og da. virker som ikke vil vil prate me meg? er jeg så farlig og ufyselig å prate med? og at dem aldir tar seg tid? det er jo ikke min feil at dem er så mye opptatte da..! det er jo nav sin feil, da burde dem ansette flere folk..

man må liuksom ta tak i ting selv ja...

Avatar

Re: hater nav

okt 4 2012 - 21:33
men kankskje..uten at jeg skal gå inn på det..sykdoms/lidelse, og slik.
så har dem litt rett at jeg kanskje ikke vil klare skaffe meg arbeid på egenhånd, at jeg vet at jeg har problemer innvendig i meg..når det gjelder folk...og evne, og at jeg er syk..
men det hjelper liksom lite å bli sittende heime bare..
eller bare på en hybel..jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, er bare hjelpe og maktesløs.
men det er det at jeg i fortiden, (når jeg ser tilbake og all tiden jeg har vært gjennom nav), at ting har ikke gått det raskeste.., og at jeg føler jeg er så fryktlig å prate med, hvorfor kan dem aldri, eller aldri vil snakke i tlf? jeg føler dem unngår meg?
og syns det skulle vært andre folk i nav...enn noen kjerringer, smo tror dem forstår, dem vil/ eller aldri er forståelsesfulll....jeg håper dem hadde blitt sparka..
Avatar

Re: hater nav

okt 7 2012 - 17:34
Nav er bare for å ødelegge mitt liv..noe dem har klart godt!.
håper jeg dauer snart.... det hadde vært bedre..
enn være i denne verden hvor mennesker bare er vanskelige, ogh bare ute etter å ta meg!!........... og være falske!. hvis jeg hadde forlatt jorda, skull dem dem fått halve skylden..for at jeg er blitt sjukere.
ingen å stole på her iverden.., alt bare går imot meg alle er falske!.Alle vil at jeg skal ha det j*..
livet i namsos ble aldri som jeg hadde tenkt det..namsos er ett stort HØL.hater plassen!!!. verste plassen noensinne. og bare psykiatriske folk jeg ble koblet sammens med, i noen av de nav-kjerringa-dama som sa; kanskje du får noen nettverk og kan ta en kaffe iblant. dette er en sammenheng..de kobla sammens noen psykiatriske folki så jeg kunne få være med dem... hyggelig ja!! NOT!.Får bare meg til å føle jeg er sjuk, hele tida..sette mere stempler og forsterke alt..ja..
alle flytter til tronheim..... der jeg kommer fra. hvis jeg sier jeg har lyst flytte til tronheim sier nav: sender deg ikke til tronheim..eller sier jeg har LYST flytte til dit, så sier alle sammens at jeg ikke kan'. eller ikke så lurt... skal jeg bare gjøre ting jeg har IKKE lyst til??
ikke rart man blir deprimert da?.
bare blitt sendt til plasser jeg ikke har lyst til..!.
en gård..der andre psykiatriske er..

ja det var vel nav ville! alt er forbannet på meg. LIVET er urettferdig!.
livet er ingen røde roser..bra dem som skriver at 'livet er ikke det verste man har'..pøh det er bullshit!.

livet er smertefullt. urettferdig!!, trist, tragiskt, ensomt....
Avatar

Re: hater nav

nov 1 2012 - 21:54
DET ER EN SVIKT I NAV-SYSTEMET...
DET ER DET DEFINITIVT..........!

TROR NORGE SKULLE HATT EN SKIKKELIG OPPRYDDING I HVEM SOM BURDE SITTE I NAV, OG JA..HVIS DEM SKAL FÅ NED ARBEIDSLEDIGHETEN/OG PSYKISK SYKDOM..

-JEG FOR MIN DEL ER NESTEN TVUNGET TIL Å TA FAG, SOM JEG SYNS ER KJEDLIG, SOM JEG SLITER MED, IKKE FORDI JEG ER LAT, MEN FORDI JEG HAR SKRIVE-PROBLEMER/og psykiske problemer..
OG IKKE KAN NOE RÅD FOR.....
JEG SLITER MED SPRÅKET MITT, OG SPRÅKOPPBYGGING, OG IKKE ALLE KAN BLI PROFESSORER...HELLER..

OG TENKER DA Å SLUTTE MED DE 2 FAGENE, HVOR JEG MØTER FOLK....., DET FÅ TIMENE...
NÅR JEG IKKE HAR NOE FAG..JA DA MØTER JEG VERTFALL IKKE FOLK, ANNET ENN Å GÅ BARE RUSLE RUNDT DESPERAT, OG PANISK RUNDT........SOM EN ANNEN GALING..
JEG BLIR SPRØ AV DETTE!!!!!!!!!!
OG RASTLØS, SINT...FRUSTRERT........
SKULLE ØNSKE DE NAV-FOLKENE HADDE FÅTT OPPLEVD DET SAMME Å KJENT PÅ PSYKE OG KROPP HVORDAN DET ER Å GÅ ISOLERT, ARBEIDSLEDIG...


- JEG ER SÅ LEI.....NÅ HAR JEG GÅTT I MANGE ÅR UTEN MENINGSLØS..
OG NÅR MOTIVASJONEN FOR SKOLE ER SÅ PÅ NULL..
JEG FORSTÅR IKKE HVA HISTORIEN HANDLER OM..ELLER HVA DET STÅR OM. SAMME HVOR MYE JEG LESER...

JEG ORKER IKKE MER!
Avatar

Re: hater nav

nov 2 2012 - 16:22
Så drit i NAV da vel, og gjør noe med det selv...............

Dersom du bruker like mye tid og energi på å ordne opp for deg selv som du bruker på å irritere deg over NAV, ja da er jeg sikker på at ting vil bli helt annerledes for deg.
Du må slutte å bruke energien din på det som tapper deg for energi.
Det er ditt liv, og du skriver at du ønsker å velge selv.
Til slutt vil det alltid være du som har ansvaret for deg, ingen andre.

Du synes sikkert jeg er et jævla menneske som skriver slik, men ja......da får jeg heller være det.
Avatar

Re: hater nav

nov 2 2012 - 17:21
Ja, man må ta tak i ting selv. Og det er ikke andres feil eller NAV sin feil at du har problemer, Alle sier her jo at den eneste som tar ansvar og følger opp deg, ja det er deg selv. Å klage på NAV er jo bare et sted å få ut all frustrasjonen som har bygd seg opp inni deg. NAV har ingenting med det å gjøre eller omstendigheter/folk rundt deg. Verden er et speil på deg selv. Folk rundt deg har ingen tro på deg, fordi du ikke har troa på deg selv. Folk sier du er syk, fordi det mener du jo selv du er også.Så hvorfor skal de hjelpe deg til jobb når du er hakkende syk,og det hjelper ingen frem hvis de ikke trur at du kan klare det. For du trur jo ikke det selv.
Avatar

Re: hater nav

nov 2 2012 - 17:46
Det er alltid greit å ha en syndebukk, men det er ikke NAV-ansatte sin skyld at folk sliter. Jeg forstår godt at de ansatte der er skeptiske med tanke på hvor mange som snylter på systemet. Om du henvender deg til psykisk helseteam i kommunen din får du en person du kan forholde deg til som i tillegg hjelper deg med NAV. Da kan du dra i møte med vedkommende til NAV og finne ut hva slags støtte du kan få og på hvilke vilkår. Det er ikke veldedighet, deres mål er å få folk ut i arbeid. De er ikke en institusjon for psykisk helse, MEN man kan få tilrettelagt oppfølging om man sliter. Du må bare gjøre noe med det selv, og ikke klandre dem for å gjøre jobben sin.
Avatar

Re: hater nav

nov 2 2012 - 18:08
jeg prøver jo selv å skulle spørre om jobb..men de sier jeg må snakke med dem...men da vil dem ikke være enige..hvis jeg sier jeg er frivillige til å prøve meg!..
og trror det kan gå bra på ett vis, så lenge jeg får opplæring. jeg sa jeg ville skaffe meg jobb selv. men da sier ab..bare at da vil jeg ikke gjøre noe god arbeid/eller jobb...
-osv osv.............................................
jaja det jeg mener at det burde være noe for oss som er syke..som trenger å komme seg ut å se folk''...ikke sitte bare inne vertfall..
for det å sitte hjemme og sånt..ikke ha fast plass å gå på..
det er giftig......det hjelper vertfall ikke på psyken..også baller det seg på...

det jeg mener er at dem er trege..og man må mase selv..for dem tar aldri kontakt..

jaja...... tror dere ikke skjønte meg helt.
Avatar

Re: hater nav

nov 2 2012 - 18:10
JA JEG HAR DÅRLLIG SELVTILLIT, JEG FØLER JEG ER BARE TIL BYRDE TIL FOLK. Jeg føler at jeg ikke har mye å gi...pga angsten... ja jeg føler jeg ikke har kontroll.., at jeg føler at andre folk blir bare uvel md meg, at jeg har konsentrasjonsvansker, at jeg har vært for lite ut blant folk, at jeg ikke er trygg på meg selv..osv..osv.

det er heller ikke min feil!!!..
Til forsiden