Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

håpet forsvant!!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

håpet forsvant!!

jan 20 2012 - 13:52
ja.. da fikk jeg klar gjort det.. bv vil ikke flytte meg allikvel.. pga sjansen for at nemda ikke godkjenner det er for stor.. Jeg klarer ikke denne kampen. jeg får se.. jeg hadde ett håp.. men det var vist bortkasta og ha det håpet..

BUP mener det er jeg som er syk.... ikke mamma og pappa
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 21 2012 - 00:50
Hva er det foreldrene dine har gjort mot deg? Har ikke fulgt så godt med her jeg...
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 21 2012 - 10:23
de gjør en del..... Jeg veit ikke helt hvordan jeg skal forklare det...
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 21 2012 - 20:24
Det beste er om du er helt ærlig med oss om hva som har skjedd, husk at vi ikke vet hvem du er, så der er du trygg. Hvis du ikke vil at alle skal se det, så del det gjerne med en av oss, vi er her for deg! :)
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 21 2012 - 21:22
Tror hun har forklart ganske mye i tidligere innlegg, men som sagt har ikke jeg fulgt helt med på alt av innlegg her. Så da blir det litt repitisjoner for å forklare, kan sikkert bli litt lei det også..:)
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 22 2012 - 10:23
vis dere leser tidligere innlegg.. kan det hende dere ser hva mamma og pappa gjør med meg.. det er slitsomt og fortelle alt om og om igjen hele tiden...

Jeg kan si så mye som at jeg blir utsatt for pykisk vold.... i følge andre.. Og manipulering
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 22 2012 - 12:46
Ord blir fattige mot det barneværnet og bup gjør. Dette er som et håpløst brødrene Grimm eventyr,med testin testing og atter testing av hovedpersonen. Det ER HELT KØRKA OG FØRST GI DEG HÅPET OGSÅ TREKKE SEG UT AV DET IGJEN.
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 22 2012 - 12:53
hei! Er det ingen i nærheten som du kan snakke med som du stoler på? En lærer? Helsesøster?
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 22 2012 - 13:17
jeg er redd lærerene.. og min kontaktlærer sier kun "tenk positivt".. får ikke annet ut av ho..

og jeg får ikke lov prate med helsessøter
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 22 2012 - 22:00
hvem er det som sier at du blir manipulert av foreldrene dine da?
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 22 2012 - 22:11
min advokat
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 22 2012 - 22:36
ja, og du selv sier at du er utsatt for psykisk vold, kanskje du skulle be om å få time hos en psykolog? Og hva slags tullete råd er det du har fått fra læreren din da om å være positiv? Man kan vel ikke være positiv hvis man er utsatt for psykisk vold? Og hvorfor får du ikke lov til å snakke med helsesøster? Hvor gammel er du?
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 23 2012 - 08:31
vel.... jeg har pysolog... på BUP... mn jeg går ikke dit..pappa går dit... de sier de ikke kan hjelpe meg..men pappa går dit jevnlig til samtaler...

Jeg er 16 år.. mamma vil ikke jeg skal... og jeg klarer ikke den helsesøstra jeg må evt prate med....
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 23 2012 - 09:58
jeg gir opp ;(
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 23 2012 - 18:41
du har vel ingen psykolog hvis det er faren din som går dit? Hva slags psykolog er det du har som ikke snakker med deg? Dette høres nå veldig rart ut, synes jeg....
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 23 2012 - 22:59
Det som er.. vi har en pysolog.. den pysologen ble min pysolog i 2006.. men det har nå endt med at jeg ikke prater med henne.. pga pappa og mamma også prater med henne.. jeg går derfor ikke til hun.. men pappa gjør det..
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 23 2012 - 23:13
synes ikke det høres riktig ut! Kan ikke advokaten din sørge for at du får deg en ny psykolog, da?
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 24 2012 - 02:29
Nei dette høres ikke riktig ut jeg har heldigvis sluppet å dele min psykolog med min familie. Hadde jeg måttet det hadde ikke jeg åpnet meg heller. Foreldrene dine kontrolerer deg helt ekstremt. Men advokaten burde jo stå på din side og gjøre NOE for deg.
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 24 2012 - 08:35
Ja... men jeg vil ikke ha pysolog! det funker ikke for meg og sitte prate om mine følelser sånn... hadde jeg fått en ny pysolog hadde det hjulpet meg lite.... fordi jeg ikke klarer sitte prate med en pysolog.så da er det lite vits
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 24 2012 - 08:36
vi har på en måte 2 pysologer... jeg har en. og mamma og pappa har en.. men min pysolog skal samarbeide så jævlig tett med den andre pysolog.. jeg har også prøvd mange andre pysologer.. men de skal samarbeide så sykt tett med den andre pysologen da... og ja... det funker ikke..jeg klarer ikke pysologer
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 24 2012 - 08:52
hvorfor klarer du ikke psykologer, da?
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 24 2012 - 09:48
dårlige erfaringer hele tiden! men bare glem det da!! gir op alt snart!!! blir gal av hele livet.
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 24 2012 - 09:56
Psykologer ska hjelpe deg t å sortere tankene dine, så du slipper å ha masse rot i hodet ditt!
Det er da ikke rett at du ska dele psykolog me foreldrene dine, bytt psykolog øyeblikkelig! Eller så sier du som d er kordan du vil føle deg når du må dele psykolog! Enn psykolog bør jo kjønne dette!!
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 24 2012 - 10:01
Ja. men hun skjønner ikke det da!! De hjelper meg ikke i det hele tatt og sortere tanker eller noe!! de mener jeg er syk, men vil ikke gi meg behandling.... advokaten min har også reagert... men jeg gir blaffen i pysologer
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 24 2012 - 11:31
jeg har vært i bup siden 2006... og er jeg blitt bedre? nei.. langt ifra...Ja. har ikke fortalt om ting før nå.. men det jeg har fortalt.. ikke fått hjelp md det jeg....

De mener jeg er syk... men og gi meg behandling. det vil de ikke..de har satt seg fast i at jeg før har sakt usanne ting, og de har satt seg fast i det mamma og pappa har fortalt.. og mamma og pappa innrømmer ingen ting nesten...

jeg gjør alt og det jg kan for og komme meg vekk hjemmefra osv. Men pga vi bor i Norge... så tar ting LANG tid.... og pga mine foreldre.. tar det enda lengre tid..
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 24 2012 - 11:44
jeg kan gi ett eksempel.. De tingene jeg har opplevd ble anmeldt for en mnd siden... Min advokat spurte når det blir avhør.. men nei.. da fikk vi vite at hun som engeltig skal ha saken min, skal ikke ha saken min allikvel, så derfor måtte de finne en annen som skulle ha saken... dette er 1 mnd siden.. så ja... ting tar fryktlig lang tid i norge
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 24 2012 - 14:56
Så må du sitte å vente mens du har det dritt..

Etatene bør ta seg sammen litt..
Norge bør ta seg sammen!

Det er bra du står på!!
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 24 2012 - 18:13
ja, det er jeg som må vente...
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 25 2012 - 19:25
oppdatering : skal på møte med min advokat imorgen. ang avhør. barnvernet fortalte at de ikke har snudd på synet etter møte idag, og de prøver og hjelpe meg.

ny oppdatering kanskje imorgen
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 26 2012 - 11:41
Det er vel alltid et håp det. Selvom barneværet alltid må ha rett. Men Gustav Lorentzen sang at barn har alltid rett.
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 26 2012 - 17:19
idag satt jeg 1.5 time og krangla med barnvernet.... unnskyldningen dems er "vi har ikke nok bevis, og det er ikke vi som bestemmer"... så ja... men om 2 uker vil det bli satt inn en person hjemme hos oss..

jeg skal i avhør imorgen
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 28 2012 - 15:51
barnvernet sier samtidig som de ikke vil flytte meg at jeg ikke kan fortsette slik.. MIn advokat fortalte meg at min saksbehandler vil flytte meg, men lederen for barnvernettjenesten vil ikke flytte meg... nå er jeg lei av hele barnvernet.. jeg gir snart faen i barnvernet!! prata med lederen for bv tjensten torsdag. hvor han sier de ikke kan hjelpe meg.. så ja.. jeg vet ikke helt.. det er alt for mye nå merker jeg pga avhøret som har vært og slikt.. Og ja..armen min ser ikke ut lengre...
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 28 2012 - 16:33
Ja nå har dem spent deg over tålegrensen. Det er bare surr og ingenting blir gjort. Ingen vil ha ansvaret kansje. Det er ikkenoe konkret,du får ikke hjelp til å bearbeide sinnet og traumene,får ingen kognetiv terapi,ikke hjelp av noe slag. er det bare meningen at du skal holde ut med det du har opplevd?

Rettsapparatet er kansje ikke det rette stedet å begynne. Barneværnet må visst ha bevis for hva som har skjedd,men de burde startet med deg,her og nå.Innsett at du har behov for hjelp og støtte.

de burde fått deg i kontakt med smi og slikt mennesker og organsisasjoner som faktisk kan gjøre noe. Men de skal være 100% sikkre på at det du sier har skjedd og dermed blir ikkeno gjort.

De på smi jobber med et helt annent utgangspunkt,alle som tar kontakt med dem får den hjelpen de ber om punktum.

Rettsystemet og barneværnet har vært uforandret og like stivt gjennom flere tiår og har ikke holdt seg oppdatert om dette.

Smi ivaretar brukernes behov punktum,de har respekt for de som har behov for dem,de presser aldri de kommer ikke med falske løfter. De har ung voksen gruppe,støttegruppe hvor alle tar kontakt med hverandre og hjelper hverandre.

Det er kanpt noen utsatte som vinner i en rettsak uansett. de aller fleste tar det ikke opp i retten av god grunn. det kan gjøre deg værre å gå igjennom det apparatet.

Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 28 2012 - 19:37
jeg går til samtaler på krisesenter for og bearbeide..

og min advokat,krisesentre og min saksbehandler tror meg.. på overgrepene, og politiet. men etter hva jeg har skjønt, er det mangel på beviser i forbindelse med hjemmesituasjonen.. og lederen for bv tjenesten vil ikke flytte meg osv..

men ja det er tydligvis meninga at jeg skal leve hjemme til jeg blir 18...så ja.. jeg får se hva jeg orker.. vurdere sterkt og stikke av veldig snart
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 28 2012 - 22:09
Det går vel bra hvis du drar bort litt for deg selv. Hva er det som kan gå galt? Du passer sikkert på deg selv. Gjerne et sted hvor du er orntelig trygg.

Fint at du får snakke ut hos noen,men skullle ønske dem var mer kreative av seg. det er så mange måter å få ut ting på. Nå kan du telle ned dagene til du blir 18 år.
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 29 2012 - 10:45
jeg prøver.. jeg har vurdert veldig og stikke av... så tror nok jeg gjør det.. bv ville prate med meg til uka.. skal høre hva de vil... også får jeg se hva jeg gjør...
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 29 2012 - 17:14
Barneværnet sitter med et stort annsvar til deg. Hadde du hatt et ok hjem hadde du ikke rømt.
Avatar

Re: håpet forsvant!!

jan 29 2012 - 17:59
dere.. om jeg stikker av... så blir jeg garantert kun at jeg blir sendt hjem igjen...

Stikket av før.. ble sendt hjem igjen.. men men..... jeg får nå se.. har ett sted jeg kan stikke til.. så da vil jeg nok nekte hjem igjen...garantert. orker ikke dette....
Til forsiden