Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

håper på

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

håper på

mai 17 2013 - 22:59
håper på at om noen år kan jeg sitte med egen familie, slippe å gå alene.. at jeg kan ha noen å gå med..sånn at jeg ikke har bare faren min.. har jo ikke så mange familie rundt akkurat.
vil danne en trygg og stabilt familieliv. men her siitter jeg uten kjæreste. andre har sine familier, når pappa ikke lever. hvem har jeg da. jo da vil jeg danne min egen familie.
for mine tanter og onkler, har sine egene liv og er besteforeldre, pluss at dem bryr seg ikke så ganske mye...

ikke at jeg er noe deprimert på noen måte.men er jo ett tema jeg tenker litt på . tenk om liksom, at jeg blir sittende alene..for det vil jeg jo ikke ende opp som..
Avatar

Tenk fremover.

mai 18 2013 - 02:39
Alt har nok sin tid, og du vil nok finne den rette om du er ofte ute blant folk, eller er sosial i det minste. Om du ikke er det, prøv å vær med på aktiviteter å arrangemanger.

Men du er ikke alene om å tenke slik, jeg har en liten frykt i meg at jeg vil ende opp alene, å det gjør meg veldig redd for å miste noen av mine nærmeste når jeg er svært knyttet til dem. har heller ingen stor familie, så det er noe jeg egentlig ikke liker å tenke på.
Til forsiden