Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

''gal'' oslo jente vil gjerne møte likesinnede for en kopp kaffe

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

''gal'' oslo jente vil gjerne møte likesinnede for en kopp kaffe

april 23 2010 - 19:30
Hei

Der er så deilig å gå inn på denne siden å lese om andre som sliter, akkurat som meg.

Har mange fine mennesker rundt meg, men ingen jeg kan prate med om det å ha en hjerne som ikke alltid funker som den skal.

Noen som har det slik??

Jeg er en jente på snart 30, bor og studerer i Oslo. Har det veldig fint.

Men savner en annen ''gal'' person som meg..eller to.
Avatar

Re: ''gal'' oslo jente vil gjerne møte likesinnede for en kopp kaffe

juni 13 2010 - 19:33
Heisann!

Jeg er en jente på 16 år som har slitt ganske mye. Jeg vet ganske mye om det å ha det vanskelig, og hvordan det kan være å slite med å finne dem som "forstår." I vennekretsen finner du sikkert dem som føler at hele verden går under når de slår opp med noen som de har vært sammen med i en uke, eller rett og slett mister lommeboken. Jeg bor dessverre ikke I Oslo, men jeg liker å prate med nye mennesker.. Men det er visst ikke lov å dele e-post adresser her, så ja.. Kom liksom ikke så langt i tankegangen min.

Jeg er passe teit i pappen noen ganger, og så merkelig at folk begynner å lure. Jeg føler ofte at hodet ikke funker som det skal, det er ikke så vanskelig å sette seg inn i akkurat det. :P Hehe. Jeg er passe gal jeg også, og hvorfor være normal, når man kan være lykkelig som gal? :=)

Og ja, jeg er fullstendig klar over hvor ung jeg er. Men for meg er fremdeles alder bare ett tall, og jeg kan forsikre deg om at jeg ikke er noe "fjortis-bimbo." Men vet ikke helt hva du sliter med heller, så kan ikke enda si at jeg vet hvordan du har det. :P Jeg skulle gjerne tatt en kopp kaffe, hvis jeg hadde orket å reise syv timer med tog. Men som jeg sa, om du ønsker å preike litt på nett, så er jeg åpen for den ideen.:))

Jeg ønsker deg en riktig fin dag,
MVH
Phoenix.
Til forsiden