Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

forsvinne

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Re: Sku ønske jeg slapp å bli født! da hadde jeg oxo sluppet å må dø!

jan 9 2012 - 15:39
Jeg e så lei av å være ensom me alt! Jobber sliter jeg med å få, kjærester.. Har vanskelig får å åpne meg for dem, pga jeg er så selvstendig å klarer meg selv! Har måtte gjøre d masse når jeg var liten oxo! Jeg har lyst å ringe mamma, men føler jeg klare meg fint alene. Har måtte støtte hennne masse og tatt vare på henne! Men jeg føler d e min skyld når jeg sliter med den angsten min, jeg e ikke tøff nokk mer!
Avatar

Re: forsvinne

jan 10 2012 - 18:38
det er så strevsomt nå! :( jeg merker det virkelig tar i meg nå. det river i meg nå.
Avatar

Re: forsvinne

jan 30 2012 - 15:36
Hei:) Det er synd å høre at du har det så vondt men vit at d er mange som har det sånn...uten at det er noen trøst sikkert:( ser det er en stund siden sist innlegg/svar så jeg håper du fortsatt er med oss? Om du vil kan jeg gjerne prate med deg og stille opp når du måtte ønske det. Jeg er i alle fall en person man kan stole 100% på..og vel så det:) Har selv problemer med å stole på folk. Ikke engang psykologen min greier jeg å fortelle all sannheten til i frykt for hvilke konsekvenser det kanskje kan få. Uansett kan du legge meg til om du ønsker det=)
Avatar

Re: forsvinne

jan 31 2012 - 10:54
ok takk. har lagt deg til som venn..
Avatar

Re: forsvinne

feb 3 2012 - 08:51
det er veldig trist å lese det du skriver.
håper du har det bedre nå ihvertfall.
at du har noen rundt deg som kan ta vare på deg.
Til forsiden