Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

forsvinne

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

forsvinne

des 26 2011 - 13:31
Jeg er så lei nå, jeg har igrunnen gitt litt opp! jeg føler igrunnen verden har gitt meg opp egentlig. Jeg er alene, som alltid. helt alene. jeg har aldri gjort eller klart å gjøre noe stort ut av livet mitt, over hodet ikke. jeg har ikke spilt noen stor rolle i noens liv heller, eller gjort noen forskjell i livet til andre. Jeg har levd uten å leve, jeg igrunnen. Jeg føler meg mest som en byrde for alt og alle rundt meg. jeg føler jeg er ferdig. Jeg føler jeg har gjort det jeg kan! Alle problemene mine hoper seg opp, og jeg orker ikke gjøre noe med de lenger. Jeg har ikke så mye mer å gi. Jeg er bare kjempe lei av å holde meg selv oppe, lei av å strebe for å kunne klare å gi ett lite smil. jeg er så lei av å overbevise meg selv om at morgendagen blir bedre, når jeg vet den overhode ikke blir det!
Jeg tror, helt ærlig, at det ikke ville gjort noen forskjell om jeg forsvant fra verden.
Jeg vet ingen ville savna meg likevell! Ingen ville felt tårer! Ingen ville stått ved min grav, fordi jeg ikke hadde ikke hatt noen! Fordi jeg er alene, helt alene!
Hvist det så på noe vis hadde fantes noen, som oppfyllte ønsker og drømmer; ville jeg her og nå bønnfallt om å kunne få forsvinne.
Avatar

Re: forsvinne

des 26 2011 - 15:21
det er nok noen som vill høre fra deg. kansje den personen ikke er i livet ditt enda! jeg selv tenker akkurat son der noen ganger. at jeg har bare sotte hjemme mens livet passerte forbi og alle andre hadde masse småe conections og flink og prate og sont. mens jeg ikke kunne prate med noen for jeg følte jeg hadde dotte for langt bak. er enda ganske dorlig med sont da. men nu i det siste faktisk siste dagene så har det gåt bedre.

har du familie eller son foreldre som bryr seg?

eller en job?

hvor gammel er du ?

jeg selv har sikkert tenkt og følt det så lenge at når jeg forsvinner så er det ingen som bryr seg. men jeg har nu klart og snu det litt rundt ihvertfall. og føler det er masse muligheter nu.. selvom det går sakte. sakte som F.

du må ikke gi opp:O! du går rundt med tonge tanker:C og noen ganger så er den verste fienden deg selv når en har negative tanker.

Avatar

Re: forsvinne

des 26 2011 - 19:56
jeg er nylig fylt 20. jeg har ikke foreldre eller familie i mitt liv. jeg har ingen rundt meg..
Avatar

Re: forsvinne

des 27 2011 - 00:10
Har kjent på følelsen selv, av at livet bare blir verre og ingen ting vil noensinne bli bedre. Det finner man jo aldri ut hvis man brått alslutter. Da beviser man jo bare at det ikke finnes håp, man gir ikke bare opp for seg selv, men man gir opp på vegne av alle som går gjennom det samme.
Avatar

Re: forsvinne

des 27 2011 - 14:27
jeg syns det er værhard å leve. når jeg ikke har noen der. når jeg ikke har de som liksom skal være meg nærmest og passe på meg, aldri har vært til stede, de har vært til stede av å være stygge med meg. det er det eneste de kan og eneste de kunne. proppe meg full i drit, stenge meg inni i boden, slå meg.. det var liksom ok det. jeg synes det er ufattelig hardt, jeg klarer liksom ikke så mye mer.. jeg er livredd jeg skal bli svikta og gjørt vondt på ny, hele tiden. jeg er nesten redd for å gå ut, det er akkurat som at jeg er helt paranoid. jeg er muligens det. jeg hoppa en gang, det endte "godt".. ett par brudd her og der.. men jeg løy om det. sa jeg falt osv.. jeg har ofte lyst å forsvinne, men jeg er her enda. noen ganger lurer jeg fælt på hva som holder meg igjen. er det virkelig verd å være her.. når alt rundt meg bare er vondt, når hele live vondt.. og jeg er her, og føler jeg er alene. at ingen ser meg at jeg er her. jeg føler meg usynlig. jeg er ensom. og hva kommer det til å bli ut av meg er ike godt å si. jeg syns det er ekstremt vondt å leve dette livet, synes det er u-utholdelig til tider..
Avatar

Re: forsvinne

des 27 2011 - 14:46
Kan ikke si at jeg vet åssen det er å bli slått, eller oppleve omsorgsvikt. Men en ting kan jeg si: Jeg vil virkelig ikke at du skal gjøre noe dumt, som å skade deg selv.
Avatar

RE: forsvinne

des 28 2011 - 17:36
noen ganger vil jeg bare vekk..
men på mange måter vil jeg ikke være den så gir opp så lett heller..
Avatar

Re: forsvinne

des 31 2011 - 11:57
du får ikke lov å gi opp. du e en sterk jente og eg vet du vil klare det! vet du har gått gjennom mye, men en ny start på livet vil du få, når hjelpen kommer! stå på, så ønsker eg deg en fin nyttåraften og ett godt nyttår! :) måtte det nye året bringe deg alt godt!
Avatar

Re: forsvinne

des 31 2011 - 14:50
Hei, eg syns ikkje du skal gi deg, eg har ikkje noko fasit svar, men aldri gi deg. Eg har vore så langt nede att eg har prøvd og ta livet mitt, men eg greide og kjempe meg opp. Vis du vil prate kan du legge meg til.
Avatar

Re: forsvinne

des 31 2011 - 18:14
Hei Dana Ray 12. Nei, du skal ikke forsvinne, ikke gi opp. Her inne vil vi ikke at du skal det, du gjør en forskjell her, fordi du er så ærlig og forteller om deg selv, gir av deg selv. Så kan vi andre prøve å støtte deg, så føler vi oss bedre fordi vi prøver å gjøre noe positivt for andre. Så på den måten bidrar du med noe til oss. Prøv å se på det slik. Bor du alene eller bor du sammen med familien din?

Finn deg en voksen person som du stoler på og kan snakke med, kjenner du ingen, så ta kontakt med en psykolog. Det er viktig å ikke være alene med alle problemene, da blir det bare verre. Nei, du skal ikke presse fram et smil når du er så fortvila at du ikke orker å leve. Du må få hjelp.

Du er flink til å skrive/formulere deg, synes jeg. Du har sikkert mange ressurser i deg som du kan få brukt etterhvert som du får det bedre med deg selv. Da kan du kanskje hjelpe andre som sliter? Det kan gi en mening i livet, og da føler du nok lettere at det er en grunn til at du er her, at du gjør en forskjell i andres liv.
Avatar

Re: forsvinne

jan 1 2012 - 12:58
jeg bor alene, bare glad jeg er vekke fra der jeg er fra!
jeg har ikke noen rundt meg som jeg kan stole på, jeg har ingen nære. jeg er vell mer eller mindre bare meg! det er liksom ikke så lett å finne noen å stole på heller, jeg kjenner ikke så mange her heller igrunnen! men det er bedre og være her enn der alt det vonde startet!
jeg sliter, jeg kan like godt si det! det er ikke så lett. og jeg vet ikke alltid helt hvor jeg skal begynne, hvor jeg skal ta taket hen! jeg er ødlagt, av alt det rundt meg som har skjedd!
Avatar

Re: forsvinne

jan 1 2012 - 13:46
ok, hvis du ikke har noen rundt deg som du stoler på, da synes jeg at du skal ta kontakt med fastlegen din og be om henvisning til psykolog. Når du ikke vet hverken ut eller inn sjøl, da trenger du en person som kan hjelpe deg i gang. Men husk at du må være ærlig med psykologen, du må fortelle ting som de er.

Hvis du har lyst til å legge meg til som venn her inne, så kan du gjøre det. Har ikke satt meg inn i hvordan det virker ennå, men det finner du nok ut av. Det er flott at du er her inne og forteller hvordan du har det, det er også en begynnelse.
Avatar

Re: forsvinne

jan 1 2012 - 13:54
Enig med Casablanca, du bør oppsøke hjelp. Over tid kan det være farlig å ikke oppsøke hjelp, tror jeg hvertfall. Du kan godt legge til emg som venn også, hvis du trenger noen å snakke med.
Avatar

Re: forsvinne

jan 1 2012 - 21:35
har lagt dere til som venner
Avatar

Re: forsvinne

jan 2 2012 - 12:50
jeg er så trøtt og sliten! men likevell skal jeg ikke få sove noe særlig! uansett når på døgnet det er! det er liksom 3 times søvn hver natt, og sånn holder det på hele tiden! jeg merker jeg er så lei nå, og fortvila fordi uansett hvor tunge øyelokka er og øynene er i gjen, så er det liksom ikke noe søvn og få! og når jeg sover, så har jeg tids og ofte bare mareritt! jeg merker nå, at det er lite igjen av meg, at tiden bare forsvinner i og ikke ha det godt, at alle de vonde tingene sitter i meg! jeg orker ikke mer, jeg er helt utmattet og kreftene bare avtar og avtar! jeg skal til legen, så får vi ta det derfra! jeg er nesten desperat, jeg er desperat. jeg vil sove, sove ut og være opplagt, jeg vil leve, selv hvor ofte jeg også vil dø. jeg vil smile, smile et ekte smil. jeg vil føle glede, føle gleden ved livet. jeg lurer fælt på hvordan det er, det høres igrunnen godt ut. men jeg tror veien er lang. for det er så mye som sitter inni meg, så mye jeg bare vil ha ut. jeg vet jeg aldri kommer til å glemme det som har skjedd, men jeg håper jeg ihvertfall kan en vakker dag, leve med det, selv hvor hardt og vondt det er! jeg har ikke store planene for mitt liv, det har jeg aldri hatt. jeg har bare drømt om å leve på nytt, våkne opp i en annen verden, og hadde det godt, og aldri blitt påført den smerten jeg er blitt utsatt for! jeg har en drøm, en drøm om å føle det godt en gang, at jeg kan bli en kunstner eller en dikter eller noe. kanskje med tiden en gang, når jeg er oppegående til det, om jeg noen gang blir det! jeg drømmer om å omgås gode mennesker, mennesker som bryr seg. ikke bare er der fordi de syns synd på meg, men fordi de liker meg som jeg er! det er min drøm det, jeg har ikke nåd den. men kanskje en dag, vakker dag, så er jeg der. når, det vet jeg ikke. for jeg må beseire mange fjell, mange hinder på stien til det bedre. jeg vet det vil bli motgang, mot det bedre. jeg vet jeg gjerne vil havne bak igjen, men da må jeg bare begynne på nytt! ikke gi opp, selv hvor lyst jeg har! jeg har mistet taket, men kanskje når jeg taket igjen, når jeg begynner å gå den lange veien, mot et bedre liv. og håpe at jeg kan leve med det som jeg har opplevd! at jeg noen gang slipper å måtte gå gjennom dette helvette på nytt!
Avatar

Re: forsvinne

jan 2 2012 - 13:29
Uff! Det hørtes fælt ut å ikke få sove! Sover dårlig selv i perioder, når jeg bekymrer meg veldig. Det er godt du skal til lege da, har time selv denne uka. Mye frisk luft gjør en ofte litt døsig. kanskje prøve å gå tur og så legge seg?
Avatar

Re: forsvinne

jan 2 2012 - 23:21
Hei! Har akseptert deg som venn, og skrevet en lang melding til deg på "mine venner".
Avatar

Re: forsvinne

jan 8 2012 - 21:02
Jeg skjønner deg så altfor godt. Jeg vil også bare forsvinne.
Avatar

Re: forsvinne

jan 9 2012 - 11:56
:-(
Avatar

Re: forsvinne

jan 9 2012 - 14:29
Uff jeg får vondt i meg når jeg leser innlegget ditt for jeg har vært der så mange ganger gjennom åra. Jeg kan huske å ha det slik som 13 åring, som 15 åring som 18 åring som 20 åring, når jeg var 24, når jeg var 29.
Med andre ord jeg har hatt mange, lange stunder med tunge tanker, og med et ønske om å bare kunne forsvinne.
Dager jeg ønsket å gå ut døra og bare fortsette å gå og aldri snu meg rundt å kikke tilbake.
Selv nå kan det hende de tankene kommer snikende selv om det ikke er noe som er en mulighet og det vet jeg og aldri noe som kommer til å skje.

Jeg har hatt gode perioder noen ganger 6 mnd noen ganger et par år hvor jeg ikke har det slik.
Hvor livet er såpass posetivt at jeg har gode ting å fokusere på.

Om du ikke har hjelp så gå til fastlegen å be om hjelp. Jeg ventet til jeg 32 før jeg søkte hjelp. Så om det blir bedre med hjelp kan jeg ikke si enda men jeg kan si at det ihvertfall ikke blir bedre om man holder det hemmlig og ikke snakker med noen om det.
Avatar

Re: forsvinne

jan 9 2012 - 14:56
-SAMME HER, kan ikke jeg bare forsvinne.

Like greit, når man ikke takler noenting. Føle seg helt alene. ikke tørre å gå ut. Hater å gå alene ute ned til sentrum hver gang. er forj*. å være paranoid, og ikke ha kontroll over seg selv.
tørs ikke gå til butikken alene. Men presser meg litt ut. Er lei av å være engstelig og føle seg svak.
-ikke får til noen nettverk. bare tenker. ikke har noen ordentlig kontakt med familien. skulle gjerne hatt ei støttende søster/vennine.
Får ikke til ¨å jobbe. får ikke til å være selvstendig. Ingen trygghet her. får ikke til noenting. ikke fått til en dritt i livet.
hvorfor skal alt være så vanskelig?
livet er ødelagt, kan aldri bli normal. og leve slik jeg vil ha det. Lei av å presse meg. av å tenke hele tida. Lei av å sitte inne hele tiden og bekymre meg og gruble og grue..
Lei av å ikke få til leve ett normalt liv, som andre..går skole eller jobber. Sitte dagen lang fra morgen til kveld. Engste og bekymret hele tiden..
verre blir det.
Men tørs ikke gå ut av husets fire vegger. Lite kontakt med min eneste søster, og pappa kan ikke hjelpe til så mye.
Føler jeg må stå på egene ben. Men har jo ikke vært vant til det. Hadde vel kanskje vært for vant til at mamma sydde puter under armene da jeg var mindre..

- HAR ingenting å leve for egentlig. Har bare meg selv.......
har ikke råd til bil eller fansy ting....har ikke noen gode venner.
eller noe sosial kontakt med noen.......
HAR ingenting å gjøre om dagene. HAr ingen mening.
Er lei av å se at andre skal lykkes!!!!!!!
For noen er det bare gull og grønne skoger
Avatar

Re: Sku ønske jeg slapp å bli født! da hadde jeg oxo sluppet å må dø!

jan 9 2012 - 15:39
Jeg e så lei av å være ensom me alt! Jobber sliter jeg med å få, kjærester.. Har vanskelig får å åpne meg for dem, pga jeg er så selvstendig å klarer meg selv! Har måtte gjøre d masse når jeg var liten oxo! Jeg har lyst å ringe mamma, men føler jeg klare meg fint alene. Har måtte støtte hennne masse og tatt vare på henne! Men jeg føler d e min skyld når jeg sliter med den angsten min, jeg e ikke tøff nokk mer!
Avatar

Re: forsvinne

jan 10 2012 - 18:38
det er så strevsomt nå! :( jeg merker det virkelig tar i meg nå. det river i meg nå.
Avatar

Re: forsvinne

jan 30 2012 - 15:36
Hei:) Det er synd å høre at du har det så vondt men vit at d er mange som har det sånn...uten at det er noen trøst sikkert:( ser det er en stund siden sist innlegg/svar så jeg håper du fortsatt er med oss? Om du vil kan jeg gjerne prate med deg og stille opp når du måtte ønske det. Jeg er i alle fall en person man kan stole 100% på..og vel så det:) Har selv problemer med å stole på folk. Ikke engang psykologen min greier jeg å fortelle all sannheten til i frykt for hvilke konsekvenser det kanskje kan få. Uansett kan du legge meg til om du ønsker det=)
Avatar

Re: forsvinne

jan 31 2012 - 10:54
ok takk. har lagt deg til som venn..
Avatar

Re: forsvinne

feb 3 2012 - 08:51
det er veldig trist å lese det du skriver.
håper du har det bedre nå ihvertfall.
at du har noen rundt deg som kan ta vare på deg.
Til forsiden