Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

forhold til en gift mann

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

forhold til en gift mann

mars 5 2017 - 19:49
Jeg hadde et forhold til en gift mann for kanskje 7 år siden. Det var litt slik at når vi møttes tilfeldig, så hadde vi oss. Nå har han kommet inn på ny i livet mitt men det er mye mer intenst, ettersom vi planlegger å reise bort, slik at vi får nyte hverandre i noen døgn. Vi kaller det for forretningsreise.
Han har voksne barn som ikke lengre bor hjemme. Han gjør meg utrolig varm innvendig og jeg er forelsket i ham. Har alltid likt ham. Vet ikke helt hva han vil med meg da, om jeg skal spørre ham rett ut? Han ønsker å treffe meg hver dag på dagtid fremover ........jeg ønsker det samme......
Avatar

Re: forhold til en gift mann

mars 5 2017 - 20:35
Hvis dere virkelig er forelsket i hverandre så burde han gå fra sin kone før dere fortsetter. Selv om hans barn er voksne og har flyttet ut så blir hele familien påvirket av at faren i huset er utro. Det er bare rett og slett råttent å fortsette forholdet mens han enda er gift.
Avatar

Begge vil

mars 5 2017 - 20:36
JA!!..Og begge vil ser det jo ut som..Og så heldige å være forelska i hverandre og greier...Bare å slå til da vel..risiko er det jo med veldig mye annet også..forbuden frukt kan gjøre at det blir enda mere spennende...

kos og klemm
Avatar

ja, begge vil

mars 5 2017 - 20:51
Denne mannen sa til meg at imellomtiden hadde han bare hatt 3-4 andre kvinner. Han er ganske morsom, er vel det jeg faller for. Han er også mye eldre enn meg, men ikke slik at han kunne ha vært far min......Enten vet hun om det og godtar, eller han bare er notorisk utro. Jeg kommer ikke til å godta å være elskerinne i årevis, men jeg kan være det en stund, så lenge det gjør meg bra. Han kan uansett ikke være særlig betatt av sin kone og han kommenterer alltid at damer ikke må bli kjerringer... Han høres sikkert ikke særlig snill ut men han har noen myke sider og det er dette Macho jeg liker i kombinasjon med det myke, Jeg er en ganske sterk kvinne og kan ikke ha en som ikke er frempå. Det morsomme med ham her er at vi var på en setting for en tid tilbake (hadde ikke et forhold da), hvor han klådde på meg selv om venninna til konen var tilstede. Helt ærlig så tror jeg ikke han bryr seg så mye om det blir oppdaget. Vi hadde oss til i dems felles seng og riktignok var han litt opptatt av at han måtte vaske sengetøy fordi vi har ulik hårfarge men ikke så redd at han ikke hadde lyset på og gardiner fratrukket. Jeg kommenterte men han brydde seg ikke. Jeg elsker ham her.
Avatar

Re: forhold til en gift mann

mars 5 2017 - 21:09
Hvis hun vet om og godtar det får det være like greit. Men ellers høres det ut som en drittsekk. Men forstår at du liker eldre, notorisk utroe menn som klår på damer og har seg i sengen til ektefellen. Du får se fram til den dagen dere faktisk blir sammen og han finner ei annen dame å klå på. Lykke til uansett.
Avatar

til Hardråde

mars 5 2017 - 21:31
Han er ikke en drittsekk. Men jeg skjønner at du bobler av vrede (av andre årsaker). Jeg liker at han klår på meg ihvertfall. Han er fantastisk i senga;) Men på andre områder også. Jeg gleder meg til å være mer med ham. Jeg har kjent ham i 10 år og kan gjøre alt sammen med ham. Han er herlig;)
Avatar

Re: forhold til en gift mann

mars 5 2017 - 22:42
Men takk for svar dere to. Jeg la ut på to ulike forum og i det ene forumet er han drittsekken mens i det andre forumet er jeg drittsekken. Dette var bare en test.
Til forsiden