Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

føler meg jævlig

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

føler meg jævlig

feb 27 2011 - 15:21
Jeg aner ikke hva det er. men jævlig, det er virkelig det riktige ordet.
Føler meg helt tom, samtidig som jeg har alt for mye som jeg ikke vil ha i mitt liv.
Sliter igrunnen med alt for mye til jeg klarer og takle det.

Så igjen nå i helga prøvde jeg og ta mitt liv med alt for mye alkohol og piller og havnet igjen på akutten. Men jeg kan virkelig ikke forstå hvorfor de ikke kan la meg dra når det er det jeg vil?

Går til pysolog 1-2 ganger i uka, helsesøster 1-2 ganger i uka og har kontakt med barneverne og barnevakta fra barnevernet.
Kjenner jeg virkelig vil snakke med de om ting jeg sliter med, men får det ikke til. planlegger hver gang hva jeg vil si, og hva jeg ikke vil si, men når jeg er der, så klarer jeg ikke det mer. vri meg unna alt de vil spør om, og sakker om alt annet.

Har og ringt til 116 123 og et annet nr, men fikk ikke til og snakke her heller, så sa bare jeg hadde ringt feil. Men jeg har virkelig lyst og snakke med noen om mitt liv, hva som har skjedd og hva som sjer. det blir rett og slett for mye for meg..

Har hest jeg driver med hver dag, og elsker og være med henne dag ut og dag inn. Men tilogmed meg vett at jeg ikke kan bare være med henne, og må på jobb og jobbe litt der og, men det klarer jeg ikke! Blir så sliten at det er flere ganger jeg har måtte sette med ned for og ikke svime av eller kolapse!

Hva skal jeg gjøre?!? Orker virkelig ikke mer, og er helt utslitt..!!
Avatar

Re: føler meg jævlig

feb 27 2011 - 16:48
Du skulle nok hatt god tid og en person du følte deg skikkelig komfortabel med. Et trygt miljø hvor man ikke kunne bli forstyrret av en masse greier.
Det er kanskje vanskelig å finne noe slikt men det kan jo være en idé å bare hoppe i det og belte ut en del her i forumet. Hva som helst for å åpne opp en kanal vil være med på å bryte sikkerhetsmekanismen du har for å beskytte deg selv. Desverre kan man ikke beskytte seg mot seg selv og en del som skjer blir vanskelig å forholde seg til ettersom det tilsynelatende er ute av kontroll.

Du har faktisk mye mer styrke boende i deg selv enn det du gir deg selv kred for. Du trenger å åpne opp for troen på at du faktisk ikke er helt på jordet. Du har bare ting som du ikke har lært å forholde deg skikkelig til og alt føles helt svart i denne sammenhengen.
Avatar

Re: føler meg jævlig

feb 27 2011 - 17:28
føler jeg er i et ganske greit miljø nå. da jeg har flyttet bort fra alle vennene mine som gikk på narkotika ol. miljøet jeg er i nå er det virkelig folk som vil hjelpe meg, har trua på meg og vil meg vel!
Har ei som jeg stoler helt på, men klarer ikke helt åpne meg for henne heller.
Har snakka litt med henne, og hun vil ikke presse meg til noen ting. Men hun er der for meg uansett.

har ringt henne flere ganger om kvelden/natta og bare snakka rett ut og er flere ganger tårene har rendt. og hun forstår noe av mine problemer, og hun vett når jeg gjør div ting til hvem tid.

Men skulle gjerne hatt en jeg kunne snakke rett ut med som ikke vett noen verdens ting, men som jeg kan klare og stole på. Har virkelig vanske med og stole på folk, så har heller aldri opplevd og føle meg trygg...
Avatar

Re: føler meg jævlig

feb 27 2011 - 19:25
Det er mye av grunnen til at det blir såpass vanskelig å være i en slik situasjon. En gjør til tider det motsatte av det som trengs for det føles tryggere.
Noen ganger trengs det å ta en sjanse for at man skal få brutt opp de fastlåste mekanismene som gjør at en heller vil gå og gjemme seg når en kjenner at en nærmer seg noe som er "farlig" å snakke om.
Til forsiden