Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

flytting

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

flytting

aug 8 2022 - 12:44
Jeg har nylig flyttet fra Trondheim til en helt ny by. grunnen til flyttingen var egentlig fordi jeg hater når ting går sakte i livet. Jeg hadde gått i en ond sirkel der jeg følte jeg så vidt opplevde ting, der dagene mine besto av jobb og hjem. følte da for å flytte til en ny by for å utfordre meg selv. Nå angrer jeg meg sikkerlig, og det har bare gått tre dager. jeg er i usikkerhet med jobben om når jeg starter, økonomiske er også litt sånn usikkert og jeg føler meg så ensom siden jeg ikke kjenner noen her. bor i et kollektiv men liker meg virkelig ikke her, noe med plassen bare gjør meg utilfreds. Jeg savner vennene mine i Trondheim og livet mitt der, hvor ja jeg ikke vokste som person men det var trygt og hjemme for min del. jeg angrer så på valget mitt å flytte at jeg har hatt vondt i magen i flere dager og har lite matlyst. er som om kroppen min bare gir tydelige signaler på at nei dette er ikke rett. føler også at jeg er fast her siden jeg har to måneders oppsigelsestid på hybelen. to måneder er ingen ting men føles ut som en evighet akkurat nå.
hater denne følelsen av ensomhet og det å sitte fast på en plass
Avatar

Lignende situasjon

aug 8 2022 - 15:29
Hei lavendel. Jeg er i en ganske lik situasjon . Jeg kommer ikke fra Oslo og flyttet langtveisfra i fjor til Oslo. I sommer flyttet jeg innad i Oslo fra en trygg studentbolig og inn i et kollektiv med 4 jenter + meg. Jeg også kjenner på intens anger. Jeg har bare møtt to av jentene og bor på et kjempelite rom og det hele føles bare veldig utrygt mtp brann og sikkerhet og alt egentlig. Det ble så ille at jeg knapt sov og spiste den siste uka da det var flytting + masse jobbing i tillegg. Jeg måtte reise hjem til mor og far og bli her i nesten to uker så jeg sikrer at jeg får det trygt og får spist og sovet. Det hele føles så håpløst ettersom jeg ikke vil bo der et helt år. Men kontrakten min varer et helt år. Ellers er jeg heldig som har det meste annet etablert i byen. Men føler en del på at jeg ikke vil ha besøk der etc. Jeg skal stå i det uansett ettersom jeg ikke har alternativet til å si opp. Men jeg kan muligens få noen til å ta over kontrakten min i januar om jeg absolutt ikke takler dette. Jeg tror vi sammen kan holde ut til januar i det minste. Og om det ikke går da så får man finne en løsning.
Avatar

Re: lignende situasjon

aug 9 2022 - 20:53
hei! er litt betryggende å vite at man ikke er alene i den her situasjon. Er ikke bra at du ikke føler deg trygg der pga dårlig sikkerhet på diverse ting. Tror om det ikke står i kontrakten, eller at det står noen plasser om at sikkerheten diverse ting på plassen ikke er i orden så kan du få mindre å betale/ endret på avtalen. Tror kroppen gir ett tegn på at plassen ikke er rett, men er så kjipt at kontraktene skal vare så lenge. Ja er en betryggelse for utleier, men for leierne så kan det være rett og slett en stor ulempe. krysser fingrene for at du finner noen som kan overta plassen så du finner et bedre sted å bo!
Til forsiden