Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

får flytta

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

får flytta

jan 16 2012 - 09:43
Hei folkens...
har prata med barnvernet.. jeg blir flytta ;) i nærmeste framtid...

så nå kommer jo dårlig samvittighet... og alt det ..... så ja. veit ikke helt hva jeg skal gjøre engeltig.. hva har jeg stelt istand :( ???? Jeg sårer jo foreldrene mine.
Avatar

Re: får flytta

jan 16 2012 - 10:32
Jippi!! Endelig skjer det noe!!!
Håper den dårlige sammvittigheten ikke blir for giftig.
Dårlig sammvittighet er som Stockholm syndromet hvor gisslene ser opp til sine frihetsberøvere, du identifiserer deg kansje med dine aggresive foreldere og får dårlig sammvittighet pga den identifiseringen med det aggresive i dem.

Nå gjelder det å holde fast på det som er best for deg.

Gratulerer med dine nye muligheter!

Nå er det rett rundt hjørnet!

Du vil oppleve vanskeligheter etterpå og,men du legger nå grunnlaget for noe nytt.
Avatar

Re: får flytta

jan 16 2012 - 11:44
det er ting jeg er bekymra for... det er at når ting da blir bedre for meg.. vil jeg da bli sendt hjem igjen???
Avatar

Re: får flytta

jan 16 2012 - 12:49
Har prata med bv igjen..Og hun sa at jeg har 6 uker jeg da bor borte... og da har bv 6 uker på seg til og finne ett annet sted og bo... Også kan mine foreldre klage på det.. og da vil det komme opp i fylkesnemda
Avatar

Re: får flytta

jan 16 2012 - 18:33
Får bare håpe at det ordner seg til det beste,og hvis ikke så si i fra. 70 % av alle bekymringer hender visstnok ikke i virkeligheten,det er en liten trøst. Håper at foreldrene dine synes dette er ok. En gang må de gi slipp på deg. I mellomtiden får du nok flyttet ut. Håper fornuften vil seire! Håper du får tid på de ukene til å smake litt frihet selvbestemmelse og selvverd.
Avatar

Re: får flytta

jan 16 2012 - 20:06
Jeg prata med min advokat.. som snakka med barnvernet.. jeg blir flytta..

Også kan da mamma og pappa sende klage. noe de garantert vil gjøre.. også kommer det opp i fylkesnemda... og da vil fylkesnemda avgjøre vidre..
Avatar

Re: får flytta

jan 17 2012 - 12:57
Ja send oss mer når du vet mer. Du øver opp din styrke ved å være under konstant behandling i komunen,men du kommer til å gå av med seieren til sist når det gjelder dine foreldere. Det blir en durabelig drakamp men det er godt at noe rører på seg og du slipper å være sperret inne. Det kommer til å prege deg for livet men nå har du nye muligheter så får du se hvor sterk hjelpen blir,etterhvert kommer du til å ha mange flere folk som vil at du som alle andre skal ha det bra,nå begynner skuten din å få gå i riktig retning.
Avatar

Re: får flytta

jan 17 2012 - 13:45
Jeg har lest en del historier om bv idag.. så jeg er litt skremt

men jeg satser på at jeg har flaks med bv nå..

Det som vil skje er følgende for og være mer konkret.. ettersom dere vil jeg skal holde dere oppdatert:

Barnevernet leter nå etter ett akutthjem. Da vil Barnvernet ringe meg, og si de henter meg. Så vil de kjøre meg til stede de da har funnet. Og de vil kontakte mamma og pappa. Så vil Barnevernet hente mine ting. Og jeg får de.

Utgangspunket i en akuttplassering er 6 uker. Mamma og pappa kan sende klage, og det vil da kome opp i fylkesnemda. Og da er det fylkesnemda som avgjør. Men barnvernet fortalte meg at det er stor sannsynnlig at jeg på en måte "vinner"... Men det er jo selfølglig fylkesnemda som avgjør det hele..

Mamma. og pappa. De vil jeg ikke ha stor kontakt med.. Og kontakten vil være under kontroll..
Jeg vet ikke når jeg blir henta.. det kan skje plutslig
Avatar

Re: får flytta

jan 17 2012 - 14:37
og jeg fikk vite at hovedgrunnen til at jeg blir akuttplassert. er pga avhørene jeg skal gjennom.. Derfor jeg blir akuttplassert nå engetlig... men er jeg heldig så kan det hende jeg flytter til fosterfamilie etter det

og jeg gruer meg til avhørene.. redd jeg får anfall,og jeg klikker fullstendig..
Avatar

Re: får flytta

jan 17 2012 - 20:27
Lykke til med alt som ligger foran deg! Håper du får en dommer som har hatt slike saker før. Det er en helt normal reaksjon å være redd for å klikke under sterssede forhold,jeg har klikket med mor noen ganger men det var bare med sinne. I stad føltes det ut som om jeg skulle eksplodere men nå er det bedere.
Ja når først barnevernet griper tak blir det brå kast og helt plutseli siden det er i en krisesituasjon. Jeg håper du får lært å beskytte deg i framtiden så ingen får utyttet deg mer. Det er lurt å ha i bakhodet at alt kan sje men jeg håper det ikke blir overveldende. Uansett er det bra de har skjønt at foreldrene bare stresser deg for å bruke et pent ord,da er jo mye gjort,selv har jeg endelig fått mot til å annmelde min sak nå men den var jo foreldet. Du står litt på bar bakke nå men jeg håper at din historie ender godt. det blir spennende å høre mer fra dag nå som det har oppstått et håp i deg og kansje rundt deg.
Avatar

Re: får flytta

jan 17 2012 - 20:42
jeg skal nå ihvertfall prøve og vinne slik at jeg slipper bo hjemme.,...

og de andre tingene. får jeg se hvordan går...
Til forsiden