Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

et skifte

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

et skifte

april 9 2012 - 21:10
Huff, da var ferien over (hadde egentlig ikke akkurat gledet meg til den), men i dag ble det skikkelig tøft. dette da med tanken på at i morgen er det hverdagen igjen. Dette var og er en skikkelig tung dag.

Noen andre som føler litt slik?
Avatar

Re: et skifte

april 9 2012 - 21:14
kjenner den idag jeg også.
Jeg har ikke en jobb å gå til og egentlig er det jo godt at barna skal komme tilbake i rutinen, spesielt minste som fort blir litt krevende. Og egentlig har jeg bare ventet på det. Men det å vite at i morgen må jeg begynne å ta tak i ting igjen, gjør at jeg er ute av lage i dag.
Ganske uventet for min del faktisk.
Avatar

Re: et skifte

april 9 2012 - 21:16
Er litt både og.
Gleder meg på en måte å komme på jobb i morgen, men jeg kjenner det på kroppen.
Men gruer meg mere til onsdag da jeg skal på kurs, ta tog og mennesker jeg ikke kjenner.
Men har 2 arbeidsdager og en kursdag, så er det lang helg igjen,
Jeg lever for fri dagene, men jobben min som jeg har hatt nå i 6 måneder(vikar) har gjort meg godt. Men det skal ikke store forandringen til at jeg blir vippet av pinnen.

Hadde det slik at jeg gruer meg til hver arbeidsdag før, det tok knekker på meg. Gikk over 1 år før jeg klarte å fungere igjen sosialt.

Håper dagen i morgen går greit. Klem.
Avatar

Re: et skifte

april 9 2012 - 21:27
vanskelig å forklare, men har reagert veldig i dag og kan egentlig ikke forstå mine egne reaksjoner. Har hatt skikkelig tung sinn, skjelving i hele kroppen og flere anledninger med uventete panikk tilfeller. I morgen er det opp og være selvsikker bedriftsleder, men i dag er jeg usedvanlig sliten. gruer meg ikke til jobb, men aner ikke helt hvordan dagen starter i morgen og klarer ikke overraskelser nå.

jeg skjønner hvordan Dere har det og det er godt å se at det ikke bare er med. Jeg sliter med kurs (dersom jeg ikke holder dem selv), tog (dersom det er mye mas), jobb dersom det er mye ukontrollerbart.

Dette har bare blitt verre og verre de siste 20 årene! Blir det bedre?
Avatar

Re: et skifte

april 9 2012 - 21:37
Huff 20år. Klem klem.
Håper det kan bli bedre, for slik jeg har det ønsker jeg ikke å være så mye lengere.
Men jeg har ikke ønsket så mye hjelp fra legen ennå, har oppfølging.
Kjenner at jeg må snart be om hjelp.

Ja tog og lang tunnel er ikke bra. Men jeg gjør turen litt bedre, kjører 25 min bil og 10 min tog. I stede for 40 min tog.
Heldigvis har jeg har en mann som sier at det er greit, hadde vært billigere å tatt toget hele veien, tanke på drivstoff, parkering osv.
Til forsiden