Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

er fryktlig fortvilet og sliten

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

er fryktlig fortvilet og sliten

jan 13 2012 - 13:45
Jaja...
Da er helvete i gang.. mamma og pappa var på møte med bv på onsdag.. og det ble nektet at jeg får flytte.. ikke noe nytt.. men bv setter igang undersøkelse... det kom også fram en del dritt, som gjorde at jeg trakk meg fra bv.. Idag var jeg på møte med advokat iforbinelse med anmelde på overgrepene.. hvor min advokat er redd jeg klapper sammen pga avhør i tilegg til hjemmesituasjoen.

Barnvernet kom også når jeg prata med min advokat.. det ble avslørt at pappa ringte bv og spurte "hvorfor tror dere på det hun sier om overgrepen".. så verken,mamma,pappa eller bup tror meg på det stadiet...
Min advokat sa jeg burde flyttes. pga de har så stor kontroll og isoloere meg osv

Det er snakk om at jeg skal tvangsflyttes, men jeg har utrolig dårlig samvittighet for mamma og pappa... jeg er på en måte mamma"s "pysolog"... hun prater med meg... hun og pappa sier ofte de ikke orker mer.. jeg føler det er min skyld..pga alt nå..

Men ja... jeg veit ikke hva jeg skal gjøre.. Alternativene er instutisjon eller fosterfamilie, veit ikke hva... er ikke sikkert jeg blir tvangflytta.. jeg måtte bli med på det evt...
Avatar

Re: er fryktlig fortvilet og sliten

jan 13 2012 - 15:50
Har du ingen venner eller familie som står nær, noen du kunne bodd hos midlertidig? Tror nok ofte det er bedre å havne i fosterfamilie enn instutisjon, ikke at jeg vet, men bare innbiller meg det.
Avatar

Re: er fryktlig fortvilet og sliten

jan 14 2012 - 15:20
nei jeg har ingen i familien jeg kan bo hos... har heller ikke venner....

så må være hjemme..men ja... jeg får se....

Jeg veit liksom ikke hva som vil skje helt... orker liksom ikke dette heller :/
Avatar

Re: er fryktlig fortvilet og sliten

jan 14 2012 - 20:18
Veldig trist å høre om.
Avatar

Re: er fryktlig fortvilet og sliten

jan 15 2012 - 00:39
Hei. Legger deg til venn om du vil ha noen å snakke med det om :/
Til forsiden