Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

endelig, kanskje lit håp

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

endelig, kanskje lit håp

des 6 2011 - 11:50
Som derer skjønner har jeg vært utsatt for mye dritt. som gjør at jeg sliter som bare det..

Jeg ble lagt inn forje uke. og ble sendt ut igår.De på sykehuset mente jeg sliter så mye at jeg må få hjelp. jeg la fram situasjonen med at barnvernet og mine foreldre er imot meg, og at jeg har vært utsatt for overgrep og grov mobbing, og div andre ting. Der sa de at jeg aldri vil klare og kome meg over dette uten hjelp og at det vil mest sannsynlig gjøre en forskjell for meg når det kommer til forhold senere i livet. det vet jeg. da jeg har hatt kjæreste. men jeg taklet det ikke. Det ble for mye. Selvom jeg hadde kjent han 3 år før vi ble sammen.

Der bestemt de at jeg trenger mer og tettere oppfølgning. og de tilkalte "mobilteam".. Det er to personer. jeg har da fått en dame og en mann. Som kommer til og hjelpe meg. de er mer tilgjenglig og kan treffe meg mer og på andre steder osv.. Jeg håper at nå endlig at de kan hjelpe meg med barnvernet. Men barnvenret har tatt så parti med mine foreldre, at jeg vet ikke.

Jeg sa ja til at de følger meg opp, og håper ikke jeg vil angre på det. Og at jeg kan klare leve med alt jeg har opplevd og opplever!

Det sies til meg " du har det ikke verst". svaret på det er at nei, jeg har det ikke verst. men det er INGEN i denne verden som har det verst.. Ingen.. det vil alltid være en eller annen som har det verre enn meg.. men det er hvordan det er for meg som betyr noe..ikke alle andre.. Men nå endlig så håper jeg at jeg kan få hjelp uten og bli sviktet. og at de kanskje hjelper meg med og evt anmelde overgrepene og komme over det..

Avatar

Re: endelig, kanskje lit håp

des 6 2011 - 12:28
Ja jeg skjønner hva du mener.. Og jeg er veldig usikker på om jeg skal anmelde han eller ikke... Jeg tenker mye over det.. Fordi jeg har ikke nok bevis, og jeg vil få rektor og mange andre mot meg og div andre ting. Og det er lenge siden og ja.. så jeg er veldig usikker....

Jeg håper at de som skal hjelpe meg. at de kan hjelpe meg... Vet jo ikke.. men jeg håper det... At de er mer på min side enn andres bekymringer.. men jeg har nå gått i alle år uten hjelp, uansett hvor mye jeg har bedt om hjelp.. ¨så jeg er så usikker på jeg skal tørre stole på de. fordi jeg er redd for og bli sviktet osv... så mye tanker nå...
Til forsiden