Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

en liten sann setning

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

en liten sann setning

jan 30 2012 - 17:53
i dag så hadde jeg en samtale med ene læreren min ang noe skoleting og neste år da vi skal bestemme oss for hva vi skal gjøre seinere i livet.
også har han vært psykolog før, og jeg fant fort ut at er litt for flink til å se på mennesker om det er noe galt til at ihværtfall jeg kan skjule det for han. så når vi sitter der og snakker, så kommer vi inn på litt personlighetstyper o.l. også kommer han inn på at han hadde en følelse av at jeg kanskje gikk å bar på en del ting som ikke var så bra. og at jeg kanskje skulle ha snakket med noen om det. også sier han en ting som var veldig klokt og sant syntes jeg, men som jeg selv aldri har tenkt på. "det er de som snakker som blir sterke av det" og det ga meg en liten motivasjon til å faktisk snakke med han om hva som egentlig var galt. så vi fant ut at jeg skulle finne en tid. også skulle vi snakke. men jeg gruer meg veldig, for har aldri klart å snakke med noen om slikt. og det sa jeg til han også, at jeg aldri snakker med noen om slikt. så skal bli spennende å se hvordan det går. er ikke den som er så flink til å snakke.

ønsk meg lykke til da ? :P
Avatar

Re: en liten sann setning

jan 30 2012 - 18:27
Hei! Ønsker deg virkelig lykke til, og sier med en gang at jeg er enig med psykologen din. I de periodene av livet mitt der jeg har vært flink til å snakke om problemene, så har jeg hatt det mye bedre enn når jeg ikke snakker, men bare bærer ting inni meg....
Avatar

Re: en liten sann setning

feb 1 2012 - 21:14
hihi takk. men han er ikke psykologen min. han er en lærer på skolen som tidligere har vært psykolog. jeg skal snakke litt med han. men har ikke hatt en sånn type samtale enda :P
sant det. men så er det ofte i situasjoner en sliter mest at en kanskje bør snakke også da. ihværtfall slik til meg, og da er en kanskje ikke like sterk. men skjønner hva du mener :)

flott at du snakker om problemene dine. det er lurt :)

men takk en gang til trur virkelig jeg trenger det :)
Til forsiden