Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

emosjonell ustabil personlighet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

emosjonell ustabil personlighet

mai 20 2015 - 23:30
Noen her som har det selv? Psykiateren har vært inne på at det kan gjelde meg, noe jeg kan kjenne meg igjen i (særlig for noen år tilbake) men jeg syns det er vanskelig å aksepetere at jeg kanskje har det...

Håper jeg kan få snakke med noen på innboks/chat her inne som har det, for å sette meg litt mer inn i det (ikke bare de generelle kriteriene man googler frem) så kanskje jeg kjenner meg bedre igjen når jeg får personers egne erfaringer, tanker og følelser på de ulike symptomene.

Håper på svar :-)
Avatar

Re: emosjonell ustabil personlighet

mai 21 2015 - 12:29
Hei!

Jeg har blant annet den diagnosen. Har hatt denne mange år, og jeg har stor tro på at man kan jobbe seg ut av den, om man gir det tid. Det er ikke en diagnose alle har livet ut. De sier at mange nærmest voksen den av seg i 30-årene.
Kan det ikke være noe hjelp for deg å akseptere den diagnosen - få en forklaring på hvorfor ting er som de er, spesielt i nære relasjoner, kanskje?
Til forsiden