Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

div

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

div

april 4 2011 - 22:47
nå har jeg igrunnen en god del på hjerta som jeg vil ha ut, men er ikke alt som får komme ut, enten jeg ikke får det til eller ikke får riktig ord for og forklare ting.

men nå i den siste tiden har det igrunn skjedd utrolig mye, og det har vært alt for mye for meg. og det gikk så langt som overdose her på torsdag kveld og jeg håpte virkelig jeg døde, men neida våknet opp igjen! Men gikk til legen på fredag mrg, og latet som om det var et "uhell" og hun jeg kom til sendte meg videre på ms på sykehuset og der ble jeg en del timer med masse prøver, drypp og samtaler. Noe som edte med psykiatrisk klinikk til sykehuset under tvang.

Har nå vært her siden fredag, og føler meg ikke helt hjemme her. og det har gått enda mer utover maten min. har så og si ikke spist på 1uke, såver dårlig og har bare vondt i hue og vil være aleine heile tiden.. gjemmer meg inne på rommet for og kunne være aleine.

men det er igrunn mye jeg vil ha ut, men jeg får det ikke ut uansett hvem jeg snakker med. det går ikke, det er som limt inne i meg... er mye jeg vil gjøre, men alt er så limt inne i meg at jeg ikke finner utav det hva det er mer..
Til forsiden