Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

di er ikke noe go følelse

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

di er ikke noe go følelse

april 25 2020 - 14:24
di ere ike no go følelse å gå rundt å mistenke ale for no bere pga no
di gir følelsen av en slags anst og lyst til å forsete isolere i sosiale isolaijn
og mere som alvolrige ptsd symptomer mene di fortene i kenskje ? ? i trud di hjalp å være snil di hjelper ike så i ska bli mere bøle og slem og frek fra nåe a for jegg ere for snil og dae gåre di ike bra og folke misbruker . iere lit bekymra fore hverdan gå når ere blir eldre da vile i noke sulte eler må leve med bere nett handel levert på døra fore kan ike gå ut av døra å da vil inok å ende en gang med å ligge død i egen leilighet i over 10-15år uten at non veit i ere død som di har stått i nett aviser om mang andre some di å hare skjed me

i har skønt min skjebne somm det råtne skjeletet
di er tros alt dire andre som fortente live og har retigheter som en vanli borger
di som mege dem hare ike rettighete og ere heler ike en likeverdig borger i ska bli behndle me drit fore di fortene i som brene i helvete
Avatar

Re: di er ikke noe go følelse

april 25 2020 - 15:52
Det er jo egentlig fint å være snill, men en må først og fremst være snill mot seg selv. Jeg tror ikke man er så snill mot seg selv når man er slem mot andre, men en må jo stå opp for seg selv.
Avatar

Re: di er ikke noe go følelse

april 25 2020 - 18:53
i ere jo snil mot meg selv fore har vært my snill i di siste
men så ere ike andre snill di er bere ute etter egenvinning

er ikenoe moral men i trudd di sku vere di
Avatar

Re: di er ikke noe go følelse

april 29 2020 - 21:12
De fleste folk er opptatt av seg selv først, og hvis man er en person som er opptatt av andre og vil gjøre som dem vil, før man tar hensyn til seg selv, så kan det fort føles ut som en blir utnytta. En må stå opp for seg selv selv, og det vil alltid gå an å finne snille folk. Jeg har selv vært med feil folk, men samtidig så trenger det ikke å bety at de er slemme for det, bare at de ville noe annet enn det jeg ville, og at de kjempet mer for seg selv og det de ønska og det som var bra for dem selv, enn det jeg gjorde. I tillegg til at jeg ikke greide å fortelle hva jeg trengte eller hva som var godt eller vondt for meg. Jeg bare forventa at de skulle være snille mot meg - men hva er egentlig det å være snill mot noen? Når man er barn, så er det viktig med en person som vil gi alt for deg, å ha den omsorgspersonen, men etterhvert blir en eldre, og når man da ønsker noen som er snille og sånn - er det da bare at man ønsker noen som kan gi en den omsorgen en ønska seg som liten? Jeg har selv ønska meg da, og da jeg fant noen som var så veldig snille, så likte jeg ikke det heller. Jeg har ikke lyst å være et barn lenger som andre skal ta seg av osv. Det jeg vil, er å være meg selv, den personen jeg har inni meg utenom alt dette som har gjort meg så usikker på meg selv. Og jeg forsto at de som var så snille og hyggelige, og handlet ut fra deres egeninteresse, og at jeg trengte å fortelle dem hva jeg trengte og ønska meg.

Jeg prøver nå heller å finne folk som jeg trives sammen med, som gir meg noe godt, og jeg øver meg på å fortelle dem hvordan det er for meg, og hva jeg ønsker og vil. Og det å gjøre det, er veldig godt for meg. Det er det som er de gode folka i livet mitt, de jeg kan fortelle hvordan det er for meg til, og hva jeg ønsker og vil, uten at de blir sinte på meg for det eller skal prøve å forandre meg. Det er alt jeg ønsker meg akkurat nå:)
Avatar

Re: di er ikke noe go følelse

mai 1 2020 - 11:16
di hare ike no med omsorg dere misforsto.
i trengte bere skrive dete ut på forumet, men i trengte ike svar på det her fra dire andre

dete ere kombliert. noen forstår som ike komentere og det holder
Avatar

Re: di er ikke noe go følelse

mai 3 2020 - 13:30
Vil du bare klage, er det det?
Avatar

Re: di er ikke noe go følelse

mai 4 2020 - 14:56
i veit ike hv anet å gjøre en di men di er godt få di ut en plas så slipp å bare ha alt inni meg som det og bere gjør vere for da blir ale missforstå hvis jegg ike fpår sagt ut ting
Avatar

Re: di er ikke noe go følelse

mai 4 2020 - 18:54
Ja, det forstår jeg, at det er godt å få det ut.

Jeg håper da at du føler at det er ting som kan hjelpe til å bedre situasjonen din generelt. Jeg selv følt at det ikke var noe annet jeg kunne gjøre, enn bare å få ting ut, og så fortsette videre, men jeg har funnet ting som hjelper meg. Og det var så deilig å oppleve at det faktisk finnes noe som hjelper.

Jeg ønsker deg gode opplevelser med mennesker rundt deg og. Det er trist og tungt å føle at man gir og gir til andre (hvis det er det du føler), og ikke får noe tilbake.
Til forsiden