Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

det å ikke like seg selv

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

det å ikke like seg selv

mars 26 2012 - 23:21
har du noen gang opplevd å ikke like deg selv, se seg selv i speilet og virkelig ikke like det en ser..
bare føle seg mislykket og utenfor..
Uansett hva en gjør for andre er det aldri bra nok, en blir aldri fornlyd med seg selv..
sånn er de fleste dagene mine og det tærer på..
Avatar

Re: det å ikke like seg selv

mars 26 2012 - 23:26
Eh JA, hver dag............! ikke fornøyd med utseende, hvem jeg er,slik jeg ser ut:( liker ike øynene,håret/nesen,kinnene, Skulle ønske jeg var noen andre, tenker jeg hver dag, ser i speilet hele tiden hjemme, kan stå en hel dag.
Skulle ønske jeg kunne være som mange andre på min alder, vellykka, sosial, gå skole/jobber, pynter seg fint..populær, og lever spennende liv.. lever ett normalt liv..
-ser på fb, mange av de på alder til søstra mi, andre fb...de ser så flotte kledd og moteriktig ut og går skole, er vakre, vellykka, og går skole..
jeg blitt gammel, og ser ut som ei kjerring.!! utgått på dato.. kroppen har fått merkelig form,moderne klær passer ikke meg, sjelden noe gjør..
går i joggebukse, ser ikke noe vits med å pynte seg, er aldri med på noe likevel...
Avatar

Re: det å ikke like seg selv

mars 26 2012 - 23:28
slik er det til meg også, minimale ganger jeg er fornøyd med meg selv, dømmer meg selv hele tiden. uansett hva jeg gjør for andre, blir det aldri bra nok. og er ofte jeg har stått forann speilet og analysert meg selv fra topp til tå og påpekt masse som er teit med meg selv.

så du skal ihvertfall vite at du ikke er aleine om å ha det slik, har kanskje ikke så mye bra å si eller komme med men :)
Avatar

Re: det å ikke like seg selv

mars 27 2012 - 00:40
Har aldri trudd jeg var alene om dette, men det å få blåst det ut av kropp og sinn til mennesker som ikke klandrer en og slenger med kommentarer gjør også godt,

det å vite at man ikke er fornøyd, og er konstant sjalu å alle som har det en selv vil ha er en helt forjævli situasjon og en sittuasjon som er umulig å komme over virker det som..

jeg unngår speil så langt jeg kan, er noe av det værste jeg vet...
Avatar

Re: det å ikke like seg selv

mars 27 2012 - 00:47
En kan jo velge da. En sitter jo fast i den kroppen her så en kan like den eller hate den.
Jeg er vel glad for at min er annerledes slik at jeg skiller meg ut i mengden.
Når angsten er ille er det ikke så kult da for en blir jo helt paranoid nesten..
"Just because you are paranoid does not mean they´re not watching you!"

Speil er vel ikke favoritten. Det ser på mange måter helt feil ut i forhold til hvordan det kjennes ut inni her. det forandrer seg også med humøret. En blir på et vis fysisk forandret.
Det er litt spesielt.

er det ting en vil endre på? Njaa. Det er vel det. Og det er da først og fremst innenfor rammen for det en allerede har. Jeg tror det er veldig viktig å finne ting en liker og fokusere på det fremfor å begynne å sammenligne seg med noen som i det hele tatt ikke ligner eller er realistisk å sammenligne seg med. En kan jo ikke konkurrere med andre enn seg selv. Og det er ikke nødvendig heller. Dersom en får til å feire sin individualitet er det en styrke.

I samfunnet ligger det jo ting som skal få folk til å føle seg usikre med seg selv. Og det virker.
Avatar

Re: det å ikke like seg selv

mars 27 2012 - 00:49
ja det er desverre sånn i dette samfunnet,mendet er vanskelig nok å¨godta seg som den en er..
Avatar

Re: det å ikke like seg selv

mars 27 2012 - 02:17
En må utenfor normen og det er helt klart skummelt å være der. Likevel er det en frihet som du aldri kommer til å gi tilbake når du først har fått den.
Avatar

Re: det å ikke like seg selv

mars 27 2012 - 16:39
ja en får bare ha den kroppen og utseende man er ''født i'', enten man liker det eller ikke.Er så lite man kan gjøre noe med. Noen er bare blitt heldigere enn andre.
Eneste man kan gjøre er innvendig, bestemme hvordan man vil fremstå som person.
Avatar

Re: det å ikke like seg selv

april 4 2012 - 17:44
Leste i dag et innlegg på kk.no hvor de hadde undersøkt om FB gjør noe med kvinners syn på seg selv. Og det stemte ganske så bra med mitt eget syn. Vi kvinner sammenligner oss med andre kvinner rundt oss, noe som egentlig er feil ettersom at vi aldri kan bli noen annen enn vi er, men ønsker kommer alltid til å ligge der. Det er en slitsom tanke. Vi kommer antagelig aldri til å bli fornøyd med oss selv, noe skulle vært annerledes.

Dette kjenner jeg veldig på nå om dagen, rumpa er for slapp, skulle vært litt smalere rundt magen og hoftene, og jeg får ikke vist meg frem som den gode personen jeg er. Bare SE meg, jeg står rett foran øynene dine, men er ikke interessant nok.
Avatar

Re: det å ikke like seg selv

april 5 2012 - 23:30
Hva med innsiden da? er det ikke der vi alle hører hjemme? Hva gjør det med et "bra" ytre vellgående om det ikke finnes vetuktige tanker på innsiden? Det spør jeg meg om hver gang noe synes så innmari flott. alle sliter med sitt, og det kan være den som ser mest ut til å "få det til" som strever mest, For et eller annet sted må vi kompansere og fjerne ting - om vi ikke liker det. Jeg digger folk som er seg selv nærmest, som bare driter i store fine ting og er seg selv lykkelig. Som er seg selv fornøyd. Som bare finner roen og sier; jeg bryr meg ikke... Og finner roen i det å bare være til, og ikke ta alt så innmari seriøst. Der har jeg mye å lære. Lykke til! :)
Til forsiden