Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

deprimert?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

deprimert?

aug 12 2015 - 09:29
Det er noe som ikke stemmer med hverken humøret eller kroppen fysisk. Jeg orker ingenting. . Kan egentlig ligge I sengen hele dagen. Kunne ikke brydd meg mindre om hvordan huset ser ut. Selv om jeg elsker å ha det ryddig, så ser det helt jævlig ut. Bare ser på rotet og velger heller å legge meg. Spiller ingen rolle hva klokken er. Har fått tre unger og det går gradvis nedover med humøret. Har noen opptrer og snakker da godt med mannen min. Men de gangene jeg er helt nede sier jeg noe som bare ender I krangling. Føler jeg klarer å ødelegge det meste. Håper bare ikke jeg ødelegger ungene. Har prøvd å gå til psykolog før. Men der hørte jeg bare på en cd og skulle slappe av. Følte ikke det ble bedre annet at jeg fikk ligge I ro som jeg vil nesten hele tiden. Er det noen som kan hjelpe meg? Har så lyst å få opp energien til å rydde og vaske huset. Da tror jeg at jeg har komt langt. Humøret og alt blir så mye bedre når det er ryddig. Men kan ikke bare forlange at mannen skal gjør det hele tiden heller.
Avatar

Et forslag

aug 12 2015 - 12:34
Hvis du bor i en kommune som har noe som heter rask psykisk helsehjelp, så vil jeg varmt anbefale det. Det er et gratis lavterskeltilbud for de av oss som ikke har veldig alvorlige lidelser, men som trenger litt hjelp for å komme over en kneik. Tilbudet består av psykologer og psykiatriske sykepleiere med videreutdanning innen kognitiv terapi, har kort ventetid (max 2 uker), og du trenger ingen henvisning fra lege.

Les om det her:

https://helsedirektoratet.no/folkehelse/psykisk-helse-og-rus/rask-psykisk-helsehjelp
Til forsiden