Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

brutt ned

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

brutt ned

sep 30 2012 - 00:17
idag har det bare gått ræva, foreldrene mine har kranglet som alltid, jeg har vært ensom som alltid, og nå har de jeg pleide å vere med har faktisk drite utenfor døren min...det er ikke kødd engang, jeg bare aner ikke hva jeg skal gjøre tilbake, eller for å få det stoppet
Avatar

Re: brutt ned

sep 30 2012 - 00:49
uff det hørtes ikke lett ut.... husk at det finnes andre folk som også er i en liknende situasjon, tvunget til å bo sammen med foreldre som ikke de ikke kommer overens med eller som ikke kommer overens med andre... så i verste fall er du ikke alene:)
Ang den "vennen" din så høres det ut som han har et atferdsproblem...dvs enten så mangler han totalt sosial intelligens og er fremdeles et lite barn i hodet, eller så har han en annen slags form for forstyrrelse som gjør at han blir utagerende og gjør syke ting han ikke kan kontrollere... det har uansett ikke noe å gjøre med deg, for det er noe alvorlig galt med noen som finner på å gjøre sånt:P selv hvis det hadde vært på døren til en som hadde gjort noe kriminelt mot han liksom. Uansett så er du ikke alene og holder du ut litt lenger kan du flytte fra dem alle sammen;) Lykke til!
Til forsiden