Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

bortskjemt=farlig(?)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

bortskjemt=farlig(?)

sep 11 2023 - 16:14
flere enn meg som har observert at bortskjemte mennesker er egoistiske, narsissistiske, sinte, voldelige og truende? har opplevd at flere er slik
Avatar

Kan ikke si meg enig.

sep 11 2023 - 16:51
Har opplevd at folk som er født med sølvskje i munnen kan være både omsorgsfulle og empatiske . ( dog gjerne mangler de den hele forståelsen av å en vanskelig oppvekst)

Har derimot møtt en del " livets harde skole" folk som gjør sport i å klage, bli sinna, true NAV ansatte , og gjøre seg til et offer .
Avatar

Re: bortskjemt=farlig(?)

sep 11 2023 - 17:09
Du tenker du på dem som ble bortskjemt når de var små, som fikk lov til alt og ros for alt? Eller dem som har vært bortskjemt med godt utseende, mye penger, god helse osv gjennom hele livet?

Jeg opplever vel at mer bortskjemte mennesker er mer "bortreiste", naturlig nok. Ellers trur jeg ofte at narsississmen kommer før "bortskjemtheten", altså at visse karaktertrekk gjør at noen tar mer enn andre.
Til forsiden