Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

bli psykotisk selvom jeg har lest masse og vet mye om psykose?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

bli psykotisk selvom jeg har lest masse og vet mye om psykose?

mars 10 2014 - 19:32
kan jeg bli psykotisk nå når jeg har stoppet å ta antipsykotikum selv om jeg vet masse om psykose og vet at det ikke er ekte det jeg eventuelt skulle se eller høre? jeg har også veldig høy iq men under den normale skikt.
Avatar

Hei

mars 11 2014 - 14:00
Psykose har ikke noe med iq og gjøre, mange veldig smarte som sliter med psykoser. og psykoser er mer en bare og se og høre ting, virkelighets oppfatning og vrang forestillinger også
Avatar

Jeg har kronisk psykose og lever fint med det.

mars 11 2014 - 19:54
Klart det er en risiko å gå inn i en ukontrollert psykose om man er vant med å stå på anti psykotika og så plutselig slutter.
Jeg nekter å bruke det selv, lever stortsett greit med mine psyk. Dette er normalt for meg, hatt det slik siden barndommen. Ville ikke tatt vekk noe som er en viktig del av meg. Er stemmehører og ser ting og har såkalte "vrangforestillinger" det er mulig å leve ganske normalt liv med slike problemer, vi er bare anderledels enn andre, ikke dummere.
Til forsiden