Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

blå

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

blå

sep 16 2012 - 16:26
hei.
er det noen her som har opplevd å bli blå rundt et sår etter selvskading, og har fått sydd såret. jeg ble sydd for litt over 1 uke siden, og tok stingene selv i går. og ser at jeg er veldig blå/gul rundt litt av såret (det kom før jeg tok stingene).og det har jeg aldri opplevd før, noen som veit om det er normalt?
Avatar

Sorry sent svar

juli 17 2013 - 19:16
Jeg har også sydd flere ganger og alltid blitt blå. Arr rundt der jeg sydde har blitt nesten svarte. Det er bare fordi når de setter bedøvelsen så "rører" de litt rundt for å spre bedøvelsen og derfor ødelegger de blodårer og da blri det som et blåmerke. Først blått så blir det gulere og gulere, men det er ikke noe farlig og går over. Som du kanskje har merka siden det er så lenge siden, men nå vet du hva det er i alle fall. hvis ikke du har funnet det ut allerede.
Avatar

Inninene

juli 17 2013 - 21:34
takk for fint svar :) jeg har vell funnet ut at det mer eller mindre er normalt ja, da jeg har sydd veldig mange ganger, og veldig ofte blitt blå ;) noen ganger kjempeblå, og noen ganger ikke blå i det hele tatt nesten ;)

men fint svar, det var det ;)
Til forsiden