Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

av-blokkert på facebook

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

av-blokkert på facebook

mai 29 2012 - 07:39
xen min blokkerte meg på face for en stund siden, men nå er jeg ikke blokkert lengre. skjønner ikke helt hvorfor .. jeg har ikke kontaktet han på over 2 uker nå, før dette løp jeg etter han. han kunne vel bare la meg være blokka. nå føler jeg at jeg må blokka han. orker ikke se dritten hans der. elsker han så høyt men sliter nok som det er. offf.
Avatar

Re: av-blokkert på facebook

mai 29 2012 - 12:00
Facebook lever til tider sitt eget liv. En gang fikk jeg en sur melding fra en av mine søstre fordi jeg hadde slettet henne. En annen gang ringte en tidligere venninne og lurte på hva hun hadde gjort siden jeg hadde blokkert henne. Hadde hverken slettet eller blokkert jeg. Vet andré har opplevd det samme. Men jeg ville nok ha ihvertfall trykket slik at jeg ikke fikk fram hans oppdateringer i din liste. For å slippe påminnelse om han støtt og stadig. Greit med litt avstand når du Skal komme over noen.
Avatar

Re: av-blokkert på facebook

mai 29 2012 - 16:13
men jeg viste han hadde blokket meg. nå har han fjernet blokkeringen. vi er ikke venner på face. men vi kan nå skrive til hverandre. kan jo være at han ikke er så sur lengre. at han tenker vi kan ihvertfall være venner. aner ikke. vanskelig og si.uff dette med xer er ikke lett,
Til forsiden