Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

antidepressiva

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

antidepressiva

mars 5 2013 - 16:11
fikk beskjed av behandleren min i dag om å bestille time til fastlegen min for å skaffe meg antidepressiva. fikk bestilt time nå i sta. men gruer meg veldig til jeg skal dit. vet ikke hva jeg skal si. for det er jo behandleren min som har sagt at jeg skulle gjøre det. må jeg da sitte å fortelle masse om mine problem, også skal han vurdere det, eller er det bare å si at jeg vil ha det, fordi behandleren min sa at jeg skulle det, også er det nok ? noen som har erfaringer her?
Avatar

Hei.

mars 5 2013 - 16:31
Hei.

Jeg tviler på at du må være så konkret med problemene dine hvis du ikke vil det selv. Personlig var jeg veldig åpen om ting med min fastlege, men i forhold til om du skal settes på antidepp har ikke dette noe å si. Har vært til utredning to ganger for det hos fastlegen min. En gang for 12 år siden og nå i sommer. Begge gangene har jeg fått spørsmål fra et standardskjema med type spm; hvor mye sliter du med å sove fra 1-6?
Så tror ikke du trenger å bekymre deg for akkurat det.

Uansett, lykke til.
Avatar

ulven

mars 5 2013 - 16:55
tusen takk for et fint svar. håper at det ikke blir værre enn du beskriver. men jeg skal jo ikke ha noen utredning, for jeg vet at jeg har depresjon, jeg trenger vistnok bare pillene. trur du jeg må svare på masse spørsmål da også ?
Avatar

Hei

mars 5 2013 - 17:02
Jeg er usikker på det. Hvis du har blitt sendt dit av en behandler(?) så har vel legen kanskje fått info på forhånd. Men akkurat det kan jeg dessverre ikke svare på.
For min egen del så visste jo legen at jeg hadde angst i en uke før utredningen. Kan hende at de bruker de spørsmålene for å bestemme hvilken dose du skal ha eller hva slags antidepp. Det er bare tipping fra min side, men er det som høres mest logisk ut. :) Det er uansett ikke ubehagelige spørsmål. Jeg syntes ihvertfall ikke det.

Jeg vil ikke være bombastisk i uttalelsen om at dette er noe alle gjør, men slik var min erfaring.
Avatar

hei

mars 5 2013 - 17:08
tusen takk for at du gidder å svare, og selv om det bare er gjettinger, så er det mer enn hva jeg har tenkt, og det høres jo logisk ut når du sier det. så kan godt være at det er slik :)

han har nok ikke fått beskjed, for det var kun snakk om det i dag, og hun spurte hvem som var fastlegen min og slik, så jeg må nok fortelle selv. men det er vell en plan fra hennes side, at jeg skal ordne opp og ikke bare få alt gratis. jeg viker unna, og tar den letteste veien, så derfor er nok dette noe jeg bare må klare ;)
Avatar

.

mars 5 2013 - 17:32
Det der ordner du nok. :)
Til forsiden