Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

alle menn lyver

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Re: alle menn lyver

juli 9 2023 - 10:54
Giverofshit.
Nei det er ingen som har sagt innpå her at dei sjøl aldri lyg.
Eg har observert ei eg kjenner (kanskje to) som aldri lyg. Det var derimot ingen her som sa at dei aldri lyg sjøl. Eg skreiv at det har vore slik for meg før. Då var eg under 25 år og hadde alvorlege psykiske problem om du/dåkke vil vite det.
Men du Giverofshit har skreve ned og gjentatt veldig mange av setningane eg har skreve. Koffor har du gjort det? Klarar du verkeleg ikkje å la meg gå og å tenke at ein del eg skriv faktisk er bra, eller kanskje faktisk både smart og sant?

Må du ta opp ting eg skriv på den måten? Kan du ikkje berre gå videre og skrive kva du meinar i staden for å skulle gå inn i mitt.

Synest og du ofte skriv på ein veldig nedsettande måte til meg, fortsatt for å liksom skulle snakke ned ting eg skriv.
Er utruleg irriterande.

Du vil og sjelden innrømme at du tek feil. Om eg tek feil, så vil du jo ta meg på det og.

Ja eg trudde dei fleste som skreiv på dette temaet var menn. Eg er ikkje ekstremt opptatt av kven som er menn og kvinner, men heller det dei skriv om.

Om du verkeleg mislikar meg Giverofshit så kan vi adde kvarandre som vennar, og så kan du skrive det du meinar direkte til meg i staden for på eit forum.

Om nokon mislikar at eg kjenner, og har vore ein person som aldri lyg, så burde dei nok gå i seg sjøl. Om folk ikkje trur på meg, så versågod.
Men nokon få her på sidetmedord burde kanskje gå inn i seg sjøl og stille spørsmålet om koffor dei ønsker å trekke andre ned. For det er det som skjer.

Ofte virkar det som om enkelte trur at eg ser på meg sjøl som bedre enn andre, og så trekk dei meg ned av den grunn. Faktum er at eg ikkje ein gong ser på meg sjøl som ein god person. Eg ser berre på meg sjøl som ein person som prøver å leve livet. Prøver å leve livet, og er og på ein slags utforskning. Det er alt.

Om nokon føler ubehag av ting eg skriv, så fint om dåkke kan vere litt meir personlege i forhold til det enn å gå til angrep tilbake igjen, for då blir jo det heile meir interessant..

Å lyge er ikkje ein gong definert av den som starta tråden, og det var sannsynlegvis snakk om ei lita sak dette.

Eg har faktisk vore kritisk til det som blei tatt opp her, om noko har sett det då altså..

Sånn.. Snakk om å lage problemer ut av ingenting.

Det går fader ikkje an å skrive ein setning uten at det blir krise innpå her. Null forståelse og ting blir vridd på..
Avatar

Re: alle menn lyver

juli 9 2023 - 11:05
Giverofshit.
Syns ikkje det er greit at du prøver å trekke meg ned på ditt nivå.
Avatar

Re: alle menn lyver

juli 9 2023 - 11:17
"Du vil og sjelden innrømme at du tek feil."

Jeg tar jo ikke feil, men jeg kunne latet som iblant for å være litt grei.

Nå kan jeg i samme slengen innrømme en mulig feil, det er troverdig at psykisk sykdom kan lede til en absolutt ærlighet og at både en selv og andre må lide for det. Det var et bra punch i magen på mitt "alle lyver".

Jeg er nesten tilbøyelig til å ville ha sannhet over løgn uansett, men så er det avvisning fra andre og hensyn til andre å forholde seg til.

Fikk du med deg disse: " Nei, jeg tror ikke du er noe monster, Sindre." Og "Dette betyr ikke at du er en dårlig person, bare så det er sagt."?

Jeg misliker deg vel litt, siden jeg stort sett misliker hele føkkings menneskeheten. Ikke no spes utover det.

Jeg svarer i forhold til uttalelser jeg finner verdt å si imot, eller som provoserer.

Hvorfor jeg siterte, går klart frem for min del, ellers får det bare være. Det er nå ting du selv skrev i offentligheten.

"Syns ikkje det er greit at du prøver å trekke meg ned på ditt nivå."

Der kom det frem det jeg ser bak mange av disse snille fasadene. Takk for å illustrere poenget
Avatar

Re: alle menn lyver

juli 9 2023 - 12:02
Prøvde å vere snill lenge, men det likte du ikkje.
Uansett korleis ein oppfører seg mot deg så har du ikkje sett ut til å like det.

Flott at du brukte siste setning mot meg og.

Ja når du ser på verden som monstroøs så vil du jo trekke meg og andre ned. Og når du og brukar så mange setningar mot meg, samt ikkje ser at du faktisk avviste meg først, men berre ser ut til å tenke på deg sjøl, så ja.. Då orkar ikkje å ha særleg med deg å gjere.

Det einaste du ønsker er å godte deg med din egen pikk.

Oi.. Der kom eg jo ned på ditt nivå ;)
Avatar

Sindre00

juli 9 2023 - 18:44
Hvorfor tar du Giverofnoshit seriøst i utgangspunktet, når premisset hans i utgangspunktet er at alle menn lyger? (Er det forresten løgn å videreformidle noen andres påstander uten å selv å ta stilling til påstandenes riktighet?)
Avatar

Re: alle menn lyver

juli 9 2023 - 18:45
Jeg bryr meg ikke så mye om prøving på å være snill, nei. Du er sikkert snill nok uten å prøve så hardt, så vær litt grei mot deg selv

Det er en av mine mest vesentlige greier å ha det godt med min egen pikk. Den har gitt meg langt mer smerte enn glede, selv om gleden til tider kan være stor.

Så du er nede på mitt nivå, nå? Tittei. Du trenger ikke ha noe særlig med meg å gjøre. Det går bra, jeg forstår
Avatar

Re: alle menn lyver

juli 9 2023 - 18:52
Frikar: Alle menn og kvinner lyver. Kanskje med unntak av noen som har spesielle psykiske plager, som gjør at alt detter ut av dem.

Min definisjon er bred som alltid. En kan leve i selvbedrag om livet rundt seg og verden, og dette vil selvsagt spre seg videre i alt man snakker om.

Så kan jeg jo gjengi dette fra over her:

"Forskning forteller oss at de aller fleste av oss lyver i alle fall et par ganger i uken i omgang med andre, noen av oss er mer kreative løgnere og lyver hver dag, et fåtall av oss endatil flere ganger om dagen. Løgn er et mangefasettert fenomen, og løgn er ikke utelukkende negativt."

Så hvorfor skal ikke noen som sier at alle lyver tas seriøst?
Avatar

Re: alle menn lyver

juli 9 2023 - 18:59
Du sier at alle lyger. Jeg er en del av "alle". Jeg svarer deg med å si at du snakker sant. Altså er ikke du en del av "alle", _eller_ du har løyet om at alle lyger. I så fall er det jo jeg som snakker sant... Men jeg har altså bekreftet din påstand i utgangspunktet. Så hvem av oss snakker egentlig sant her?
Avatar

Re: alle menn lyver

juli 9 2023 - 19:41
Fiffig utlegning det der Frikar. Hvis det var noen her som sa at alle "alltid" lyver. Det er det vel ikke, så hvorfor må det være usant at alle lyver selv om det blir sagt av en som er en av alle?
Avatar

Re: alle menn lyver

juli 9 2023 - 21:57
Fordi det ligger implisitt i utsagnet at lyging er normalen. Ellers måtte man presisert at alle lyger _av og til_. Og så måtte man definert hva en løgn er. Er det et usant utsagn? I så fall i forhold til hva, og i hvilken kontekst, etc.

Og akkurat den mentale øvelsen er det en god del folk som er ferdig med for maaaange år siden, og har kommet seg videre.
Avatar

Jeg lyver ikke og er mann

juli 9 2023 - 22:10
Etter jeg ble kristen for noen år siden har jeg faktisk sluttet å lyve .Prøver å holde budene .Hvis jeg møter noen som spør meg hvordan går det og jeg har en dårlig dag svarer jeg det går ikke så bra hvorfor skulle jeg lyve?.
Avatar

Re: alle menn lyver

juli 9 2023 - 23:26
Nettopp. Det eg visste!
Tvilar ikkje på at du er ein type som ikkje lyg.
Takk
Avatar

Bedre fremtid

juli 10 2023 - 01:03
Løy ikke du nettopp i en annen tråd? Trådstarter må komme på banen med en begrepsklarering!
Avatar

Re: alle menn lyver

juli 10 2023 - 10:27
Det er ingen klar pekepinn her på hverken at en somregel snakker sant eller usant, bare at menn snakker usant. Uansett om regelen var usannhet så er det ingen logikk som tilsier at selve utsagnet er usant. Menn som snakker mer usant enn sant kan fortsatt si noe sant, sant?
Avatar

Re: alle menn lyver

juli 10 2023 - 10:38
De fleste smålyver jevnlig, så hvorfor skulle en stole på noens utsagn om at de aldri lyver? Jeg anstrengte meg selv som kristen på å være smertefullt ærlig, og folk beskrev meg også deretter. Så fant jeg ut at det var masse selvbedrag, som jo også blir til bedrag av andre.

Jeg skal åpne meg for muligheten om at noen er 100% ærlig, men for min del blir det virkelighetsfjernt å gå rundt å anta at folk er 100% ærlige.
Avatar

Re: alle menn lyver

juli 10 2023 - 11:46
Trur det er lurt å prøve å åpne seg for at det fins gode menneske i verden, og i alle fall ikkje dømme folk før ein blir kjendt.
Trur det lønnar seg å vere åpen..


Til forsiden