Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Zoloft og rusmidler

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Zoloft og rusmidler

sep 11 2019 - 21:22
Hei. Jeg er en 17 år gammel jente med diagnosene dystymi og sosial angst. Over en lengre periode har jeg røyket cannabis, men nå har jeg nylig begynt på Zoloft og vet at man ikke skal blande de to. Det er jo ikke slik at jeg har en alvorlig depresjon, så jeg tenkte å høre med andre. Har noen av dere blandet disse to før? Hvordan er ukene etter det?

Jeg trenger ikke masse svar tilbake med kjefting og dritt, cannabis er ikke bra, jeg er fullstendig klar over det.

Takk på forhånd.
Avatar

Re: Zoloft og rusmidler

sep 12 2019 - 22:05
Tror folk kan reagere veldig ulikt på både antidepressiva og cannabis. Blir ikke mulig å vite... det er derfor det er vitenskapelige studier på virkning av medisiner, men det blir jo ikke vitenskapelig behandling når du bruker narkotika ved siden av.
Avatar

Re: Zoloft og rusmidler

sep 13 2019 - 08:43
Tenker at alvorlighetsgraden av psykiske helseutfordringer er irrelevant, da det helt sikkert er andre grunner til at man ikke skal blande de to tingene.

Jeg dømmer generelt ikke bruk av cannabis, så lenge det brukes fornuftig. Hvilke valg du tar er helt opp til deg, men bare håper du er kjent med risiko for hjernens utvikling ved regelmessig inntak i ung alder.
Til forsiden