Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Zoloft

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Zoloft

okt 23 2013 - 17:34
Hei!

Jeg hadde legetime i dag, og etter en lang prat og en test så skrev hun ut Zoloft til meg. Den har jeg ikke vært borti tidligere.. Noen som har erfaringen med den, og vil dele det...? :)
Jeg er klar over at medisiner fungerer forskjellig på hver enkelt..:)
På forhånd takk..:)
Avatar

Virker ikke på meg

okt 27 2013 - 15:51
Heihei!)

Jeg begynte meg Zoloft for snart 2 måneder siden, men jeg kjenner enda ikke noe virkning av den. I begynnelsen så fikk jeg en del bivirkninger av den som kvalme og løs mage osv, men det gikk over etter noen uker. De gangene jeg har glemt å ta pillene så er jeg helt nede, ser ikke lys i hverdagen, men når jeg tar dem så kjenner jeg egentlig ikke noe endring, men har fått beskjed om at det kan være vanskelig for meg selv å se noe endring, så legen skulle snakke med psykologen min å spørre om hun ser noe endinger med meg.

Håper du får en annen virkning en jeg har fått da! :)
Avatar

mye bivirkninger..

nov 7 2013 - 20:37
Takk for svar:)
Merker ingen forskjell til nå (men det er nok for kort tid), men er fryktelig dårlig.. har fått en hel masse bivirkninger og jeg sliter med bare å ta oppvasken. Skal til lege igjen i morgen tidlig, satser på å få prøve en annen type da..:)
Til forsiden