Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Virkning av cipralex? Erfaringer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Virkning av cipralex? Erfaringer

april 4 2021 - 11:54
Lurer på om det er noen som kan hjelpe meg litt. Har de siste 4mnd. gått på cipralex. Først 5 mg, så 10 og deretter 20mg. Økte siste gang for ca. 4uker siden. Jeg har hatt konstante selvmordstanker etter jeg begynte, og mye angst. Disse kom når jeg startet med medisinen fra første tablett, og har vedvart siden. Dette er utrolig slitsomt, og jeg kjenner det er utrolig trist. I tillegg har jeg et helt flatt humør, uten mye glede, med perioder med mer angst.. Jeg begynner å tenke at jeg ikke ønsker å gå på denne medisinen, og er redd hver dag for å få nye tanker. Legen forteller meg den samme frasen om og om igjen om at tanker ikke er farlige (noe jeg vet, men angsten er sterk innimellom som gjør meg redd), og at jeg bare kan ta sobril litt oftere og stå i det... Jeg vet ikke om jeg nå ønsker denne medisinen lenger. er det noen som har erfaringer?
Avatar

Re: Virkning av cipralex? Erfaringer

april 4 2021 - 12:06
Har dere diskutert medisinfrie behandlingalternativer?
Avatar

Frikar-1

april 4 2021 - 12:10
Hei! Nei, jeg fikk ikke tilbud om medisinfrie alternativer.. har først nå fått tilbud om psykologisk behandling, etter 4mnd. med svingninger på cipralex. Nå er jeg bare likegyldig, og dette skremmer meg mest. Jeg "bryr" meg ikke om ting lenger. Eller jeg føler det ikke hvertfall.
Avatar

Re: Virkning av cipralex? Erfaringer

april 4 2021 - 12:18
Er du misfornøyd, slutter du bare med cipralexen og leverer inn dosene du har igjen på apoteket. Så forteller du fastlegen at det er standpunktet du har tatt, og at det ikke er noe mer å diskutere. Fastlegen er pliktig til å respektere ditt standpunkt, og tilby deg et medisinfritt alternativ.
Avatar

Re: Virkning av cipralex? Erfaringer

april 5 2021 - 23:58
Hei kjære deg. Jeg hadde det ikke sånn når jeg gikk på dem. Jeg ble bedre fra dag 1.. så jeg ville snakket med legen og høre om å bytte medisin, for sånn trenger man ikke ha det. Alle reagerer forskjellig på medisiner, så du må prøve å finne den typen som passer deg.
Klem og lykke til <3
Til forsiden