Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vil ordne opp nå

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vil ordne opp nå

jan 7 2022 - 03:34
Jeg vil absolutt så gjerne ordne opp med absolutt alle dem jeg har vært ufin, upassende og skremmende osv imot nå!
Avatar

Re: Vil ordne opp nå

jan 7 2022 - 08:21
Svært interessant start på en tråd.

Vet du med sikkerhet at du har vært ufin ? Eller er det fra kun ditt ståsted du mener dette ?

Ansvaret er ikke nødvendigvis bare ditt, hvis feedback ikke kommer etter at du har gjort noe. Taushet er av og til stille vold.
Avatar

Hei!

jan 7 2022 - 11:01
Det høres ut som en fin intensjon. Mange ganger så kan man snu en dårlig dynamikk ved å sørge for å bidra positivt til relasjonen selv. Og husk at hvis du feiler i dette innimellom på veien mot å bli mer "sindig" eller at andre feiler og oppfører seg dårlig og trigger deg, så er mitt beste tips å begynne på nytt neste gang, hver gang. Dette tipset gjelder selvsagt hvis det er snakk om mennesker du ønsker å ha i livet ditt eller at det er mennesker som du må forholde deg til gjennom jobben f eks. Plagsomme relasjoner for øvrig, forsøker man jo å unngå.
Avatar

Re: Vil ordne opp nå

jan 7 2022 - 11:46
Jeg undrer meg på hvor ufin du har vært. Har du vært Hannibal Lector-ufin, eller bare normal dust? Eller ikke ufin i det hele tatt, men ønsker karma level 100?
Til forsiden