Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vil ikke leve i "nåtiden"..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vil ikke leve i "nåtiden"..

jan 26 2011 - 22:47
Jeg vil ikke leve i nåtiden! Vil leve i den tiden jeg var lykkelig, ikke visste om noe, eller hadde opplevde noe dritt! Vil tilbake til da jeg var med venner ute på kveldene en plass der jeg hadde det koslig, og ikke måtte flytte fra mitt beste hjem..
Vil hjem! til venner og famillie!
Vil så gjerne spole tilbake..

Livet suger iblant..
Avatar

Re: Vil ikke leve i

jan 27 2011 - 15:23
Det ville innebære at du får gjenoppleve det du holder på med nå.

Jeg har mer tro på en mer erfaringsbasert ferd inn i fremtiden. Det skal være mulig å få til en eksistens som er bedre enn det du har erfart til nå. Selv om man er på et sted man hater så betyr det ikke at man trenger å bli der.

Til tider føles det nok som å være i en 10 meter dyp brønn med en krakk til å stå på. Man trenger jo helt klart en 10 meter lang stige for å komme seg opp igjen. Det som er vanskelig er jo at man ikke har mulighet for å finne en slig stige mens man står der nede og må rope på hjelp. Det er ikke godt å si hvem som går forbi og om dem forstår hva du trenger for å komme opp.

Kan også nevne en annen ting og det er jo ignoransen som kommer i ledtog med å stå nede i denne brønnen. Man ser jo bare en liten del av himmelen og den store helheten blir borte. Det er nok en hard sannhet for mange av oss at man ikke ser skogen for bare trær og en er redd for å bevege seg ut av det som man nå har som "sikre steder".
Avatar

Re: Vil ikke leve i

jan 27 2011 - 19:07
Jeg er på eit sted der folk holder meg att, Og jeg hater det. Jeg hater å være her..

Ja.. det føles som jeg gjør det, maange ganger..

Blir så lei, ble tatt med hit uten at jeg selv valgte det, vært her i mange år og har enda ikke fått reist hjem..
Avatar

Re: Vil ikke leve i

jan 27 2011 - 19:34
Er det noe du kan gjøre aktivt selv for å bedre denne situasjonen?

En vet av erfaring at frustrasjoner, være seg det ene eller det andre, bæres med og affekterer livet i en større skala senere i livet.
Til forsiden