Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vil ha barna mine hjem????

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vil ha barna mine hjem????

april 8 2020 - 13:20
Hei jeg er ny her. 52 år gammel og en sønn på snart 12 og en datter på 13. Jeg var alenemor for disse to i 9 år 100%. Underveis kom barnevernet inn i bildet. Pga en sønn med vanskelig adferd. Etter bv kommunen i bildet ble alt ett helvete. Jeg mistet troen på meg selv som mamma. Jeg var på jobb 80% og prøvde å sjonglere jobb, barn, fritid så godt jeg kunne. Jeg tok i mot all hjelp jeg kunne få fra bv. Men hele tiden redd for at de skulle ta ungene. I 2018 i juli kom det temaet jeg fryktet mest på banen. Jeg fikk fullstendig panikk. Fortalte om situasjonen til barnefar som var fra Egypt. Det endte med at vi flyttet barna til Egypt. Det medførte at jeg måtte slutte i jobben på dagen og da nyheten spredde seg i det lille lokal samfunnet. Mistet jeg alt av venner. Jeg forstår dem. Hvem gjør sånt? Jeg har i ettertid angret bittert på valget jeg tok og innser at jeg ikke egner meg som noe mamma. Likevel bryr jeg meg om mine barn.

Jeg har brukt tiden etter jeg forlot dem å prøve å komme i jobb og på den måten klare å få til ett stabilt hjem og få dem hjem.

Sønnen har det ikke bra. Adferden hans med munnbruk har ikke blitt bedre. Men det eneste han drømmer om er å få komme hjem til Norge. Datteren vil ikke til Norge hun vil ikke oppleve samme helvete vi var i som før vi dro. Sønnen opptok allés tid og hun fikk aldri den oppmerksomheten hun fortjener. Hun er snilleste og mest omsorgsfulle jente som fins og han den værste bråkmakeren på jord. Jeg og sønnen er veldig knyttet til hverandre.

Det er en helt forferdelig situasjon jeg har satt oss i. Jeg burde egentlig vært skutt.

Jeg får ikke jobb da det at jeg sluttet på dagen brukes i mot meg. Nav kan ikke hjelpe da jeg har utdanning. Jeg får praksis plass arbeidsgivere som bare er ute etter å skaffe seg gratis arbeidskraft og er nå sendt hjem av nav grunnet viruset. Målet var å få en bedre referanse.

Status idag er at jeg er arbeidsledig, rotløs, bor på hybel, eier ingenting og søkt om gjeldsordning. Aner ikke i det heletatt om det er mulig å få barna hjem.

Far til barna er også koronafast i Norge så barna bor med småsøsken og Deres mor pluss bestemor. De er innestengt alle sammen i stort hus fordi vi ikke tar sjansen på smitte. I Egypt er alt skittent og folk driter i smittevern. Skolene er heldigvis stengt.

sønnen min sliter nok med depresjon. Vil til Norge er det eneste han ønsker.

Jeg ser det egentlig som min plikt å hjelpe han hit men far er imot. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne? Jeg må innse at jeg er nødt til å gå via Bufdirr da jeg leste om barn som er etterlatt i utlandet, noe utlendinger driver med. Og her sitter jeg som ekte norsk å gjort det samme. Nei jeg er så misfornøyd med meg selv. Jeg er ensom og har ingen å prate med. Og dette temaet er det vanskeligst å prate om. Jeg griner bare og skyldfølelsen slår innover meg.

Er det noen som har vært borti lignende... ?? Er det mulig å endre dette til noe bra??
Takk for at du tok deg tid å lese????
Avatar

huttemeituuuuu

april 18 2020 - 05:06
detta var litt av ei smørje
vet ikke hvordan du skal gripe det an
jeg ville snakket med fagfolkene
høre hvilke muligheter du har
kanskje kan du og barnefar snakke
og i det minste få sønn hjem
det hadde i alle fall vært noe
okay okay okay
vit jeg tenker på deg
håper ting ordner seg ;)
Til forsiden