Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vil ha adgang til Universitetsbiblioteket i Bergen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vil ha adgang til Universitetsbiblioteket i Bergen

feb 20 2022 - 21:08
Jeg er ikke student, men vil gjerne få tilgang til Universitetsbiblioteket på søndager. Går på krevende IB-linje på videregående, og trenger å gjøre skolearbeid i helgene nå siste tiden før eksamen. Problemet er at jeg får lite gjort hjemme fordi blir lett distrahert, men får gjort mye på et bibliotek. Har begynt å dra på biblioteket for humaniora på lørdager, som er åpent for alle frem til 4, det funker bra, men ikke åpent på søndager. Jeg kan dra til Bergen offentlige bibliotek 12-16 på søndag, men siden de pusser opp er det ikke tilgang på do, og synes det er litt liten tidsperiode, og ikke alltid stille der.

Hvis noen har et ekstra adgangskort eller et kort de ikke bruker, og vil selge for billig til meg, er jeg desperat nok til å bli veldig takknemlig for det. Er blitt lei av å kaste bort viktig tid, og vil gjerne ha et sted jeg kan studere i fred og ro med do tilgjengelig. Vet at det jeg spør om sikkert ikke er lov, men kanskje noen vil være litt tjommi.

Hvis ikke lurer jeg på om det går folk inn ofte nok på bibliotekene på søndag at jeg kan vente utenfor inngangen til at noen går inn uten å bli stående evig som en tulling? Da er jo det og en mulighet
Avatar

Re: Vil ha adgang til Universitetsbiblioteket i Bergen

feb 20 2022 - 22:26
Har du ikke en veileder på skolen, som kan hjelpe deg med studieteknikker?
Til forsiden