Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vil flytte vekk

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vil flytte vekk

mars 6 2018 - 11:16
Hei
Jeg har lenge tenkt på å flytte vekk pga av dette men nå har det virkelig gått over streken.
Jeg har hatt problemer med mobbing da jeg gikk på skolen og det virker ikke som det har endret seg når jeg treffer de igjen. Da er det stygge blikk og hvisking.
I tillegg har jeg en utrolig sjalu og skremmende ex kjæreste som jeg sa ja til å være venner med etter vi slo opp fordi vi passet bedre som venner, forholdet varte i drøyt 1 måned før jeg merket det men han ser ikke ut til å tenke det samme, han har stalket meg før men denne gangen når kjæresten min var på besøk fra utlandet da var exen min utenfor hver dag og ventet på at jeg skulle komme ut, han sendte meg utallige mange meldinger og bombarderte meg på sosiale medier. Jeg blokkerte han deretter på alle mulige måter og etter det har han gått ut til alle å sagt ting om meg som ikke er sant og nå føles det som om hele verden går i mot meg og jeg vil bare flytte vekk, helst til kjæresten min.

Men er 50% ufør og arbeidsledig, får AAP fra NAV og da er det så usikkert for meg med muligheten for å flytte vekk, har også veldig strenge foreldre som fortsatt ikke lar meg gå ut etter klokken 9 på kvelden selvom jeg snart fyller 21 år og de syns ikke jeg bør flytte eller noe pga den mentale helsen min (er bipolar og går fortsatt i intensiv behandling) men så er det så mye på dette stedet som hindrer meg i å bli frisk, som for eksempel disse menneskene og spesielt han som stalker meg.

Er det noen som vet hva jeg kan gjøre?
Er desperat og tørr nesten ikke å forlate huset for jeg vet aldri hva som kan skje.
Avatar

Re: Vil flytte vekk

mars 6 2018 - 13:24
Forklar situasjonen til fastlegen/psykiatrien så hjelper de deg nok med flytting og i forhold til NAV.

De kan hjelpe deg med oppfølgning på det nye stedet, slik at du kan fortsette der uten å søke på nytt.
Til forsiden