Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Viktig Informasjon til absolutt alle her inne og i virkeligheten

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Viktig Informasjon til absolutt alle her inne og i virkeligheten

mai 19 2018 - 01:58
Vi må og skal absolutt alle sammen stå helt imot Vold, Voldstrusler, Terror, Terrortrusler, Drap, Drapstrusler, Mord, Mordtrusler, Sexovergrep, Sexovergrepstrusler, Ondskapen, Spott, mobbing og Korrupsjon og alt av ondskap og det som er farlig:(
Avatar

Re: Viktig Informasjon til absolutt alle her inne og i virkeligheten

mai 19 2018 - 21:07
Hei! Helt enig! Verden må virkelig ta seg sammen. Vi er ikke her for å rive hverandre ned. Vi må stå sammen, ikke gå imot hverandre! Hva i alle dager er det som skjer med denne verden!? Tenk hvor mye sterkere vi alle hadde vært vis vi var sammen om dette !
Avatar

Re: Viktig Informasjon til absolutt alle her inne og i virkeligheten

mai 19 2018 - 22:10
"Vi må og skal absolutt alle sammen stå helt imot (...)"

"Verden må virkelig ta seg sammen."

Never. Gonna. Happen.

Innse hvordan planet dere lever på. Gjerne jobb for en bedre verden (det er selvfølgelig bare bra), men ikke forvent det umulige. Menneskelig natur er menneskelig natur. Mange vil være på deres lag, men mange vil også være på motsatt lag. Alltid.

Å gå rundt og drømme om en "ideell verden hvor alle jobber sammen og lever i harmoni" er en naiv og nytteløs fantasi som bare vil ende opp med å gjøre dere dypt skuffet og frustrerte, for det er ikke slik virkeligheten fungerer. Jeg lærte dette på den harde måten.

En av de største årsakene til menneskers frustrasjon i livet, er at de ikke innser at virkeligheten fungerer på en annen måte enn slik de tror eller vil at den skal fungere. Så når illusjonen kolliderer med virkeligheten, gjør det vondt.

"Hva i alle dager er det som skjer med denne verden!?"
Menneskelig natur; det er det som skjer. Det har alltid skjedd og det vil alltid skje.

Aksepter verden som den er. Det vil frigjøre dere fra deres frustrasjon over den.
Til forsiden