Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vi som er innadvendte

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vi som er innadvendte

okt 30 2014 - 18:39
Høyrde på radio at innadvendte personar kan verte sjuke av å spele utadvendte. Kan vere godt for nokre av oss å innrøme at vi ikkje alltid finn glede i å vere altfor sosiale og utadvendte heile tida.
Avatar

Det stemmer!

okt 30 2014 - 19:57
Det er så sant som du kan si det! ;) Du har for eksempel introverter og ekstroverter, som betyr nesten det samme, introverter liker å være hjemme, gjerne/helst alene, mens ekstroverter, liker, eller trenger å ha det sosialt rundt seg, for å trives, de må liksom ut og være sosiale med folk rundt seg:P

Jeg er introvert, eller innavendt om du vil bruke det ordet:) Og jeg elsker det! xD Jeg har kuttet ut alle energi-tyver som jeg var "venner" med før, og har kun noen få gode venner som enten er lik meg selv, eller forstår og respektere at jeg er slik:)

Alle folk som er innavendte, må stoppe og ikke late som de er utavendte! Det gjorde jeg litt for mye før, og blei så sliten og lei av det husker jeg:P Vær deg selv, og godta kun folk som godtar deg slik du er ;) Og vær likedan med dine venner ;)
Det vil gjøre deg mer godt, lykkelig og du får tid til å gjøre det DU vil;) Det er det viktigste ^^

Det vil alltid vere best å være ærlig ovenfor seg selv og andre, morgenfugl ;)
Avatar

godt poeng morgenfugl

okt 31 2014 - 02:24
Trist at det er sånn at vi strever etter å være "bedre" utgaver av oss sjøl...:-( Men menneskelig å ville være best mulig? Eller bare et tegn på usikkerhet?

Det er bare å akseptere seg sjøl. Man kan være et ok og akseptabelt menneske selv om man er innadvent. Håper jeg i hvert fall:-)


Avatar

Re: Vi som er innadvendte

nov 13 2014 - 22:41
Å være introvert er like "kult" som å være ekstrovert. Har lenge irritert meg over at folk skal se ned på innadvente personer. Kanskje det irriterer meg ekstra fordi jeg er innadvent selv, men hvorfor skal det være sånn at kun utadvente personer blir akseptert sosialt? Jeg er også et menneske med følelser, og bare fordi jeg trives i mitt eget selskap så vil det ikke si at jeg HATER å være rundt andre mennesker. Skulle ønske flere var åpne for innadvente personer, og faktisk turte å bli kjent med dem - for vi er faktisk ikke så annerledes enn de fleste andre. Viktig å tenke som så, at ikke alle er like og godta sånn som man er. Noen ting kan man ikke kontrollere, og en vakker dag vil man kanskje sitte tilbake med mange venner som har akseptert deg for den du er :)
Til forsiden