Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vet ikke hvor dette vil ende..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vet ikke hvor dette vil ende..

april 9 2013 - 23:06
Jeg vet ikke hva jeg vil eller bør lengre. . . Jeg er utslitt... sliten av alt... lei av alt. Jeg smiler og er glad på utsiden, alle tror jeg har det perfekt... men sannheten, vell sannheten er at jeg er lei, så drit lei... Lei av alt, Lei av livet, Lei av falske mennesker, Lei av å mislykkes i alt jeg gjør, Lei av å såre andre, Lei av at andre bruker meg. Jeg er generelt lei av alt.

Jeg klarer ikke snakke med noen om noen av problemene mine lengre, noen av dem klarer jeg ikke engang skrive ned på ett ark... en simpel oppgave for noen... en big deal for meg... fortsatt smiler jeg.... selv med tårer rennende ned ansiktet mitt klarer jeg alltid å si: det går bra

Nei, det går ikke bra.... og jeg vil bare knekke sammen....lukke øynene og falle tilbake til spedbarnsstadiet da alt var enkelt, da livet var som en enkel dans... Men når jeg åpner øynene mine, er jeg fortsatt her... og livet mitt er fortsatt ett eneste stort kaos.

Jeg vet virkelig ikke mer.. Jeg føler ingenting, men sammtidig føler jeg alt på engang. Jeg er sliten, og utslitt.... Utslitt av å være den sterke, utslitt av å virke likegyldig, når alt jeg vil er å bare gråte....
Avatar

Faktisk en god ting.

april 10 2013 - 13:08
Du begynner å komme til enden av rekken i dine egne illusjoner. Det gamle ødelegges for å bli erstattet av det nye. Du vil få mange ting som kommer din vei om du klarer å gjenkjenne dem. Du er ikke alene.

Så mange havner der du er nå. I en tro om at det å være sterk er å være nøytral på utsiden. Du skal igjennom enda en del mer ting som virkelig krever din fokus og din styrke, og det er her transformasjonen kommer også.

Du trenger ikke ønske deg tilbake, men du trenger å snu deg rundt og ta noen steg bort fra veggen. Se mer på helheten av din egen væren. Finne ut mer om hvem du er og hva du er.

Livet skal leves etter hjerte. Ikke etter hva andre mener er best for deg. Ved å følge et system som gjør deg til en slave angriper du din egen sjel og går til grunne. Du har prøvd veien lagt foran deg, du vet hvor den fører hen. Tiden er nå kommet for at du skal få skape din egen vei. Du vet godt hva du vil selv om det ikke er tydelig for deg.

La ditt emosjonelle register komme til sin rett. Bli lei deg, fall sammen, bli sint, le... Gjør alt! For alle deler er likeverdige deler av deg. Når du aksepterer deg selv, så vil alt transformeres, fordi du er din egen lærer og din egen elev.
Til forsiden