Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Verre før det går bedre?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Verre før det går bedre?

mars 19 2018 - 11:52
Jeg har gått i terapi ca et år nå og akkurat nå føler jeg at jeg har blitt verre psykisk enn jeg var i utgangspunktet.

Er det flere som har opplevd det slikt? Blir det verre før det blir bedre? Vil virkelig ikke ha det sånn her og er redd for aldri å få det bedre.
Avatar

Re: Verre før det går bedre?

mai 19 2018 - 20:54
Hei kjære deg. Det å gå i terapi for noe psykisk kan være ganske tungt , spesielt vis f eks man tar opp ting og snakker om ting man ikke har orket før. Når ting kommer frem til overflaten blir man røsket og herjet litt med. Men husk det er ofte når man sånn sterke ting at man har tatt tak i noe som er våknet til live, og det er først da man kan begynne å bearbeide/ takle ellee leve med det. Ting blir ofte værre før det kan bli bra. Man må liksom føle det ferdig og føle alt man kan om det for å klare å etterhvert takle det. Også blir det rom for noe annet , enten det er andre ting man må bli ferdig med eller etterhvert kunne få mulighet og overskudd til å ønske noe fint velkommen inn i livet sitt. Dette er av egne erfaringer, vet ikke om alle har det sånn da. Stå på! Jeg heier på deg
Til forsiden